Sokakta Çıplak Dolaştı, Kimse Anlamadı - Son Dakika
Komik - İlginç

Sokakta Çıplak Dolaştı, Kimse Anlamadı

Sokakta Çıplak Dolaştı, Kimse Anlamadı

Danimarka'da TV 3 kanalında yeni başlayan Dating programı çerçevesinde bir genç kadının vücudunun üst kısmı sanki tişört varmış gibi boyandı.

05.07.2014 10:53

Genç kadının çıplak vücuduna Chanel marka tişört giydirmiş gibi siyah boya sürüldü üzerine de sprey boya ile Chanel yazıldı.

GÖRENLER HAYRAN KALDILAR

Aslında üstsüz olan genç kadın Kopenhag caddelerinde dolaştı, kafeteryaya oturdu ancak çok az insan üzerinde bir şey olmadığını fark etti. Bazı insanlar genç kadına meraklı gözlerle, bazıları hayranlıkla bakarken bazıları da üzerindeki boyayı tişört sanıp hiç ilgi göstermedi.

MÜŞTERİLER GENÇ KIZA ŞAŞKINLIKLA BAKTI

Genç kadın bir kafeteryaya oturduğunda bir erkek kafeteryadan ayrılırken, iki kadınsa gözlerini genç kadından ayıramadı. Diğer müşteriler ise genç kadına şaşkınlıkla baktılar. BT Gazetesinde yayınlanan genç kadının görüntüleri büyük ilgi gördü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Sokakta Çıplak Dolaştı, Kimse Anlamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • kürt kızı asla çıbıldanmaz.orasını burasını göst: kürt kızı asla çıbıldanmaz.orasını burasını göstermez.işyte kürdün farkı budur.anlayana 45 177 Yanıtla
    nuri: Çok inliyorlar ama 0 0
  • Ali güven: Çıplaklık medenilik ise hayvanlar en medeni... 76 10 Yanıtla
    vatan: Mehmet Akif böyle der değil mi? 0 0
  • İşte hakikat: İstediğimi giyerim özgürüm diyenler..İşte sonumuz bunlar gibi olacak..İşte o zaman tüm dünya bizim olsa da aslında sonu kocaman bir hiçtir...! 49 13 Yanıtla
  • kurdura: adamlar medeni yaw.gülüyorlar. 23 20 Yanıtla

Advertisement