"4 Renk" Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

"4 Renk" Resim Sergisi Açıldı

"4 Renk" Resim Sergisi Açıldı

Günsu Saraçoğlu, Hicran Alioğlu, Ercan Günay ve Koray Dağcı "4 RENK" isimli karma resim sergisi ile İstanbul'da suluboya rüzgarını estirmeye devam ediyorlar.

12.12.2013 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Suluboya Topluluğu üyelerinden; Günsu Saraçoğlu, Hicran Alioğlu, Ercan Günay ve Koray Dağcı "4 RENK" isimli karma resim sergisi ile İstanbul'da suluboya rüzgarını estirmeye devam ediyorlar.

"4 RENK" Resim Sergisi' n de yaklaşık 120 eserin yer aldığı sergi, 10 Aralık - 15 Aralık 2013 tarihlerinde Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'n de sanatseverlerin beğenisine sunuyorlar.

Sergi kapsamında; sergi kataloglarının satışı ve sanatçıların kendi eserlerinden tasarlanan kartpostalların satışından elde edilecek gelir; zihinsel engelli çocuklara destek veren TOMURCUK VAKFI yararına bırakılacaktır.

Yaklaşık 120 eserin yer aldığı sergi; 10 Aralık 2013 Salı günü saat 18:00'da seçkin davetlilerin katılımı ile açıldı. Sergiyi, 15 Aralık Pazar gününe dek Maltepe'deki Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde izlemek mümkün.

Tomurcuk Vakfı Sanat Danışmanı/Eğitmeni Günsu Saraçoğlu'nun verdiği bilgiye göre; "4 RENK" Resim Sergisi Tomurcuk Vakıf'ı yararına yeni başlatılan bir projeye ev sahipliği ve öncülük yapacaktır.

Yerli ve Yabancı Ressamların eserlerinden tasarlanan kartpostal serisinin ilk dört örneği ile proje, "4 RENK" sergisinde sanatseverler ile buluşacak. Sanatçıların özel izinleri ile tasarlanan koleksiyon sergi sonrasında genişletilerek sanatseverlerin beğenisine sunulmaya devam edilecektir.

Sergi kapsamında sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergi kataloglarının ve kartpostalların satışından elde edilen gelir, TOMURCUK VAKFI'na bağışlanacak.

Adres: T.C. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi
Gülsuyu Mah. Nar Sok. E5 Yanyol (Gülsuyu Metro Durağı)
Maltepe/ İstanbul

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat '4 Renk' Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement