64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde 'Salaklar Sofrası' adlı tiyatro oyunu sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde 'Salaklar Sofrası' adlı tiyatro oyunu sahnelendi

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri\'nde \'Salaklar Sofrası\' adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Akşehir'de düzenlenen 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında ünlü yönetmen Francis Veber tarafından kaleme alınan 'Salaklar Sofrası' adlı tiyatro oyunu, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyunu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, sanatçı Çetin Altay ve birçok tiyatro sever izledi. Oyun, lüks bir yaşam süren Oktay Doğan ve arkadaşlarının ilginç ve saf insanlarla dalga geçmelerini konu ediyor. Oyunun sonunda Başkan Akkaya, oyunculara teşekkür ederek plaket takdim etti.

06.07.2023 15:19  Güncelleme: 15:23

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Şenlik Kapsamında ünlü yönetmen Francis Veber tarafından kaleme alınan, Kerem Yılmaz tarafından Türkçe'ye çevrilen "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Tiyatroyu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, temsili Nasreddin Hoca'yı canlandıran sanatçı Çetin Altay, bazı kamu kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

2 perdelik komedi türü oyunda lüks bir yaşam süren Oktay Doğan ve arkadaşlarının en büyük eğlencesi çevrelerindeki ilginç ve saf insanları keşfederek onlarla bir akşam yemeği boyunca dalga geçmelerini konu ediyor.

Oyunun sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya oyunculara teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde 'Salaklar Sofrası' adlı tiyatro oyunu sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement