Adliye Çalışanlarından Türk Halk Müziği Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Adliye Çalışanlarından Türk Halk Müziği Konseri

Anadolu Adalet Sarayı'nda görev yapan hakim, yazı işleri müdürü, katip ve adliye çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği korosu, konser verdi.

24.12.2014 18:00

Anadolu Adalet Sarayı'nda görev yapan hakim, yazı işleri müdürü, katip ve adliye çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği korosu, konser verdi.

Şehit Hakan Kılıç Konferans Salonu'nda düzenlenen konseri, Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Turan Çolakkadı, Adalet Komisyonu Başkanı Hayri Kaynar, başsavcı vekilleri, hakim ve savcılar ile çok sayıda adliye çalışanı izledi.

Anadolu Adalet Sarayı Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde oluşturulan Türk Halk Müziği korosu, koro şefi Gülcan Koca yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren konserde 25 eser seslendirdi.

Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Çolakkadı, konserin sonunda yaptığı konuşmada, adliyelerde yargı faaliyetleri dışında sosyal faaliyetler de yapılması gerektiğini belirterek, "Anadolu Adalet Sarayı korosu bugün aldı bizi Karadeniz'e, Çanakkale'ye, Azerbaycan'a taşıdı. Kalbimizi burktu, gönlümüzü yaktı. Sonra Karadeniz türküleriyle neşelendirdi. Bizim de onlara destek vermemiz gerekir" dedi.

Koşunmasının ardından Çolakkadı, koro şefi Koca'ya çiçek takdim etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Adliye Çalışanlarından Türk Halk Müziği Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement