Ağustos 2012 Konserleri! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ağustos 2012 Konserleri!

Ağustos 2012 Konserleri!

Bakmayın siz şehri terkedip gidenlere, geride kalanlar devam eden müthiş konserler sayesinde yazın keyfini sürmeye devam ediyo! İşte sizin için seçtiklerimiz...

31.07.2012 13:30

Aydın Esen & Okay Temiz

Ahmad Jamal'in 19 Temmuz'daki konseri ile başlayan Ramazanda Caz, 6 Ağustos'ta Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki 'Aydın Esen Plays for Ramadan' konseri ile devam ediyor. Ramazanda Caz'a ilk kez katılan ünlü piyaniste eşlik edecek olan bir başka değerli müzisyen de Okay Temiz.

İlhan Erşahin's Istanbul Sessions

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek verdiği 'Ramazan'da Caz', 9 Ağustos tarihinde çağdaş caz ve elektronik müziğin önde isimlerinden İlhan Erşahin'i de ağırlıyor olacak. İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde 21: 15'te gerçekleşecek İlhan Erşahin's Istanbul Sessions konseri de merakla beklenenlerden.

Göksel

Pop müziğin son yıllarda çıkışta olan sanatçılarından Göksel, son albümü 'Bende Bi Aşk Var' ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarıyla 10 Ağustos gecesi saat 21: 30'da buluşuyor olacak. Sevenlerine duyurulur.

Gold Series 2012

Urban Bug, dünyanın en prestijli elektronik müzik dergisi DJ Mag işbirliğiyle bayramın 2.günü 20 Ağustos'ta Gold Series'in ilk organizasyonunu gerçekleştirecek. "Party day" konseptiyle Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek "Gold Series 2012" de elektronik müziğin en önemli isimlerinden Sasha, Sander Kleinenberg, Marc Vedo ve Macit Kimyacı sahne alacak. Bu isimlere, Orkun Bozdemir-Ali Efe Dinç, Beatporn-Azun'un performanslarıyla eşlik edecek.

Candan Erçetin

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, yaz konserleri için en ideal mekan belki de. Bu büyülü mekanın 23 Ağustos'taki konuğu ise sempatik mi sempatik, güzel mi güzel ve kendine has tarzı olan sanatçı Candan Erçetin. Saat 21: 00'de sizi harika bir konser bekliyor olacak...

Gülben Ergen

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın unutulmaz konserleri bu kez de Gülben Ergen ile devam ediyor olacak. Dans şovları, konuk sanatçıları ve sürpriz şovlarıyla renkli bir konsere imza atması beklenen sanatçının konseri 24 Ağustos tarihinde.

Feist

Maçka Küçükçiftlik Park, tarihinin en yoğun günlerinde. Birbirinden müthiş konserlerle yaz mevsiminin en uğrak sanat duraklarından biri olan konser mekanı, bu kez de Kanada'lı besteci, söz yazarı ve şarkıcı Feist'ın harika vokalini sevenleriyle buluşturuyor olacak. 25 Ağustos'taki konserin başlama saati ise 21: 30.

Tarkan

28 ve 29 Ağustos tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde adeta Tarkan rüzgarı esiyor olacak! Megastar, unutulmaz bir konsere daha imza atacak! Yalnız, biletler için şimdiden acele etmenizde büyük fayda var.

www.biletix.com

Gazino Show

Nostaljik Gazino programlarını özleyenler için Gazino Show devam ediyor! 9 değerli sanatçının Metin özülkü Orkestrası eşliğinde sahne alacağı bu farklı gecenin assolisti ise Muazzez Abacı. ümit Besen, Yeliz, Handan Kara, Semiha Yankı, Metin Ersoy, Suna Yıldızoğlu, Yeşim ve Tüdanya ise gecede sahne alacak diğer isimler olacak. 29 Ağustos çarşamba akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserin biletleri Biletix'te.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Ağustos 2012 Konserleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement