Ahmet Utku - Dilek Şafak Çakar - Son Dakika
Kültür Sanat

Ahmet Utku - Dilek Şafak Çakar

Ahmet Utku - Dilek Şafak Çakar

Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşan Ahmet Utku ve Dilek Şafak Çakar, 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

21.02.2017 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşan Ahmet Utku ve Dilek Şafak Çakar, 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşmış olan Çakar ve Utku bu defa 'Özlenen Şarkılar' ile burslu okuyan kız öğrencilerin eğitimine destek vermek için 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Dilek Şafak Çakar ve Bariton Ahmet Utku yardım amaçlı birçok konsere birlikte imza attı.

Müziğin farklı türlerine ait eserlerin sunulacağı konserde, sanatçılar yıllardır severek dinlenen, gönüllerde ve anılarımızda yaşayan ve onları anlamlandıran unutulmaz şarkılara nefes olurken sevginin, mutluluğun, huzurun kalplerde perçinleneceği keyifli bir gece dinleyenleri bekliyor.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Ahmet Utku - Dilek Şafak Çakar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement