"Aırshow Side" 3. Kez Nefes Kesecek! - Son Dakika
Kültür Sanat

"Aırshow Side" 3. Kez Nefes Kesecek!

"Aırshow Side" 3. Kez Nefes Kesecek!

"Airshow SİDE", 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde; sınırları zorlayan gösterileri, etkileyici kadrosu ve renkli programıyla nefesleri kesecek!

25.05.2013 09:03

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Airshow SİDE", 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde; sınırları zorlayan gösterileri, etkileyici kadrosu ve renkli programıyla nefesleri kesecek! Side semalarını renklendirecek "Airshow SİDE"nin bu yılki sürprizleri; dünya çapında birçok unutulmaz başarıya imza atmış pilotların solo gösterileri ve Pinhani konseri olacak!

Side Belediyesi tarafından, dünyanın sayılı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk önderliğinde düzenlenen "Airshow SİDE"; programı kapsamında Türkiye'nin yanı sıra dünyadan da önemli pilotları ve ekipleri ağırlayacak. Sayısız başarıya imza atmış dünyaca ünlü pilotların, nefes kesen gösterileri ile Side semalarını süsleyeceği "Airshow SİDE" kapsamında; her yıl olduğu gibi Ali İsmet Öztürk'ün solo akrobasi uçuşu ve Türk Hava Kurumu'nun renkli şovları da yer alacak.

Türkiye'de düzenli yapılan tek havacılık gösterisi "Airshow SİDE"de ayrıca, sivil havacılık okullarının geçişleri, model uçak ve helikopter gösterileri ile paramotor gibi etkinlikler de gerçekleşecek.

Side Batı sahilinde, panayır alanına çevrilen Side Havacılık Parkı'nda gerçekleşecek olan "Airshow SİDE", 25 Mayıs 2013, Cumartesi akşamı saat 21:00'de; özellikle "Kavak Yelleri" dizisine yaptıkları müziklerle çok konuşulan başarılı rock grubu Pinhani'nin konseriyle renklenecek. Pinhani; gösterileri arkasından gerçekleşecek konserde "Ne Güzel Güldün", "Dursana Dünya", "Bir Anda", "Sevmekten Usanmam", "Yitirmeden", "Bana Hediye" gibi birçok sevilen şarkısını dinleyicileriyle birlikte söyleyecek.

Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar; tüm pilotların G kuvvetine karşı üstün dayanıklılıklarını sergileyecekleri bu görsel şölene tüm Sidelileri ve misafirleri davet ediyor. Side Batı sahilinde gerçekleşecek "Airshow SİDE" kapsamındaki akrobasi uçuşları ve gösteriler, 3,7 km uzunluğundaki Side sahilinin her yerinden izlenebilecek.

Heyecan verici ve göz alıcı birçok gösterinin tüm havacılık sevdalılarıyla Side sahilinde buluşacağı "Airshow SİDE"; 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleşecek. Side ve çevre beldelere gelen tüm tatilcilerin de hevesle beklediği "Airshow SİDE"nin izleyici sayısının bu sene 100 bine ulaşması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Aırshow Side' 3. Kez Nefes Kesecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement