Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016 - Son Dakika
Kültür Sanat

Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016

Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016

Akdeniz'in En Kapsamlı Bilişim Buluşmasına Hazır Olun!www.akdenizbilisimzirvesi.com Pixel Akademi tarafından "Akdeniz Bilişim Zirvesi" adıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan büyük buluşma, bilişim dünyasının en iyilerini bir araya getiriyor.

25.11.2016 22:04

Akdeniz'in En Kapsamlı Bilişim Buluşmasına Hazır Olun!

www.akdenizbilisimzirvesi.com

Pixel Akademi tarafından "Akdeniz Bilişim Zirvesi" adıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan büyük buluşma, bilişim dünyasının en iyilerini bir araya getiriyor.Uluslararası ve ulusal düzeyde marka isimleri bir araya getirerek Akdeniz Bölgesindeki en kapsamlı bilişim ve kariyer buluşmasını gerçekleşitiriyoruz. Sizleri bu yıl yine "Bilişimin Kalbinin Akdenizde" attığına tanıklık etmeye davet ediyoruz. 15 Ekim 2015 'de düzenlenen 1. Akdeniz Bilişim Zirvesi'ne katılan 800 katılımcımızdan aldığımız güç ile büyüyerek ve gelişerek 2016 da yolumuza devam ediyoruz. Zirve hakkında sosyal medya hesaplarımızı ve twitter üzerinden #bilisiminkalbinde,#ABZ2016 hastaglarını takip edebilirsiniz.

Niçin katılmalıyım ?

Geçen yıl ilki düzenlenen Akdeniz Bilişim Zirvesi bu yıl başarısını ve kapsamını katlayarak daha büyük bir konsept ile karşınızda.

2016 Akdeniz Bilişim Zirvesi Sanal Gerçeklik-VR/AR, 3D Print, Siber Güvenlik, Ethical Hack ve ijital Medya hakkında konuşacağız. Alanında ülke ve dünya çapında marka olmuş isimler yine bizlerle olacak. Akdenizinin en kapsamlı zirvesine bir çok süprize hazır olun!

Bu yıl en iyi blog ve gelecek vaad eden proje ödülü de Akdeniz Bilişim Zirvesinde sahiplerini bulacak. Bu eşsiz buluşmayı kaçırmayın.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement