Dünyanın sayılı dans topluluklarından Anadolu Ateşi, 1 Kasım'da Kanada Turnesi'ne başlıyor. Topluluk, 1 Kasım'da Toronto, 3 Kasım'da Ottawa ve 4 Kasım'da da Montreal'de sahne alacak.
Anadolu Ateşi'nin Kanada Turnesi'ni organize eden Sortie Entertainment'in sahibi Basri Yılmazer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliği bir Türk tanıtma turu gibi algıladıklarını söyledi. Etkinliğin, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının hemen sonrasına denk geldiğini hatırlatan Yılmazer, "Mustafa Erdoğan ve ekibi, bir aksilik olmazsa 30 Ekim'de Toronto'da olacaklar. Aynı gün devletimizin resmi Cumhuriyet Resepsiyonu var ve oraya yetiştirmeye çalışacağız. Ardından da Toronto'da yanacak olan Anadolu Ateşi, Ottawa ve Montreal'le birlikte Kanada'yı kavuracak" dedi.
Biletlerin neredeyse tamamının satıldığını anlatan Organizatör Basri Yılmazer, gösterinin Toronto'da Sony Center'da, Ottawa'da Gatineau Lac-Leamy Gazinosu'nda ve Montreal'de de St. Denis Tiyatrosu'nda yapılacağını sözlerine ekledi. - Kanada
Son Dakika › Kültür Sanat › Anadolu Ateşi, Kanada'da Sahne Alacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.