"Aşk Tesadüfleri Sever"İn Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

"Aşk Tesadüfleri Sever"İn Çekimleri Tamamlandı

"Aşk Tesadüfleri Sever"İn Çekimleri Tamamlandı

"Aşk Tesadüfleri Sever" 4 Şubat 2011 Tarihinde Sinemaseverlerle Buluşacak.

26.11.2010 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen ve oyuncuların katılımıyla düzenlenen basın kokteylinde, 3 Aralık'tan itibaren sinemalarda gösterilecek fragman ve filmle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı "Aşk Tesadüfleri Sever" filmi 4 Şubat 2011'de vizyona girecek.

Aşk Tesadüfleri Sever oyuncuları ve filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, 3 Aralık'tan itibaren sinemalarda gösterilecek fragmanı, 25 Kasım'da Çubuklu Hayal Kahvesi'nde gerçekleştirilen kokteylde basın mensupları ile birlikte izledi. Yönetmen Ömer Faruk Sorak; "Türk sinemasına ve Türkiye'de sinemanın gelişmesine emek veren biri olarak, son yıllardaki çalışmaları büyük bir mutluluk ile izliyorum. Yeni filmimiz 'Aşk Tesadüfleri Sever' ile Türk sinemasına nitelikli bir film kazandırarak bu gelişime katkı sağladığımızı düşünüyorum. Bu filmin konusuna, dokusuna, ruhuna o kadar inanıyorum ki umarım izleyenlerin aklında ve kalbinde iz bırakacak" dedi.

Başrol oyuncularından Mehmet Günsür; "Ekip olarak bir noktada birleştik, benim için ortaya çok özel bir iş çıktı. Filme öykü aşamasında dahil olduğum için her karesi beni çok daha fazla heyecanlandırıyor. Bugüne kadar yaptığım en iyi işlerden biri diyebilirim. Bu filmde kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Filmin bir diğer başrol oyuncusu Belçim Bilgin ise yönetmenin filmde kendisini özgür bıraktığını belirterek; "Aşk Tesadüfleri Sever benim için çok özel bir film. Bu ekiple çalışmak, bu sette olmak, bu filmde oynamak güzel bir deneyim oldu. Yönetmenimiz Ömer Faruk Sorak, karakteri ortaya çıkarmamdan giyeceğim kıyafetlere kadar beni özgür bıraktı. Bir oyuncu için bu bulunmaz bir fırsat" dedi.

Filmin özlenen aşk filmleri tadında olduğunu belirten Ömer Faruk Sorak, "Aşk Tesadüfleri Sever" ile saf, gerçek ve tutkulu aşkın duygusunu izleyiciye hissettirmek istedik. Filmin öncesinde başlayan heyecanımız her geçen gün artıyor" diye konuştu.

Yapımcılığını Oğuz Peri'nin, öykü ve proje tasarımı ile genel koordinatörlüğünü İpek Sorak'ın üstlendiği Aşk Tesadüfleri Sever'in senaryosunu Nuran Evren Şit Erdik yazarken, filmin müzikleri ise Ozan Çolakoğlu tarafından yapıldı.

"Aşk Tesadüfleri Sever" 4 Şubat 2011 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Bazen ilk görüşte bilirsin; o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz.

"Aşk Tesadüfleri Sever", doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen, 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz'in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye'nin 70'li, 80'li, 90'lı ve 2000'li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. "Aşk Tesadüfleri Sever" pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul'dan Ankara'ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Aşk Tesadüfleri Sever'İn Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement