Athena 27 Ocak'ta Salon'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Athena 27 Ocak'ta Salon'da

Athena 27 Ocak\'ta Salon\'da

Athena, Salon'da vereceği konserde, sıkı ritimli eski ve yeni şarkılarıyla müzikseverlerle buluşacak.

25.01.2012 14:41

İlk albümleri Holigan'dan bu yana Türkiye'nin en popüler topluluklarından biri olan Athena, 27 Ocak Cuma akşamı saat 22.30'da Salon'da! Ska ve punk-rock'ın Türkiye'deki önemli temsilcilerinden Athena, Salon'da vereceği konserde, sıkı ritimli eski ve yeni şarkılarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Hakan ve Gökhan Özoğuz kardeşlerin 1987 yılında, henüz 11 yaşındayken başlayan müzik yapma sevdası, tam 10 sene sonra, 1997 yılında "Athena" adı altında yayımladıkları ilk albümleri Holigan'ı ortaya çıkardı. Türkiye çapında büyük başarı yakalayan bu ilk albümlerinin ardından, 2000'de Tam Zamanı Şimdi adlı ikinci albümleri yayımlandı. Bu albümdeki şarkıları daha sonra FIFA 2006 oyunlarında kullanıldı ve Türkiye Milli Basketbol Takımı için yazdıkları "12 Dev Adam" çok sevildi.

H2000 ve Rock'n Coke gibi büyük festivallerde headliner olarak yer alan Athena, 2004'te Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye adına yarıştılar ve "For Real" adlı şarkıyla Türkiye'ye dördüncülük getirdiler. Eurovision'dan sonra özellikle Almanya'da gerçekleştirdikleri konserlerle yurtdışında da hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi edindiler.

Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar, vokal), Alican Tezer (davul), Umut Arabacı (bas), Emre Ataker (klavye) oluşan Athena, 2010'da yayımladıkları altıncı ve son stüdyo albümleri Pis'ten ve eski albümlerinden şarkılarla 27 Ocak Cuma akşamı Salon'da…

Athena konserinin biletleri 45 TL (ayakta) ve 35 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Athena 27 Ocak'ta Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement