Avusturya Başkonsolosluğu'nda 'Dört El Piyano' Resitali - Son Dakika
Kültür Sanat

Avusturya Başkonsolosluğu'nda 'Dört El Piyano' Resitali

Avusturya Başkonsolosluğu\'nda \'Dört El Piyano\' Resitali

'Dört El Piyano' konserinde Türk sanatçıların, Frédéric François Chopin ve Wolfgang Amadeus Mozart yorumlarının ağırlıkta olduğu resital müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

08.06.2011 23:00

Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisi'nde verilen 'Dört El Piyano' konserinde Türk sanatçıların, Frédéric François Chopin ve Wolfgang Amadeus Mozart yorumlarının ağırlıkta olduğu resital müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Yeniköy Köybaşı Caddesi'ndeki Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisi'nde, bu akşam gerçekleştirilen 'Dört El Piyano' konserinde, Türk sanatçılar Perim Hamidoğlu (Piyano), Ayşegül Özsoy (Piyano) ve Güldiyar Tanrıdağlı (Piyano), Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Frédéric François Chopin, Johannes Brahms, Claude-Achille Debussy, Wolfgang Amadeus Mozart ve Antonín Leopold Dvorák'ın gibi dünyaca ünlü bestecilerin seçkin eserleri seslendirdi.

Özellikle Ayşegül Özsoy'un Chopin ve Mozart yorumlarının ağırlıkta olduğu resital müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Konserin sonunda ayrıca Perim Hamidoğlu, birlikte çalışmalarını sürdürdüğü öğrencileri olan Ayşegül Özsoy ve Güldiyar Tanrıdağlı ile birlikte sahne alarak Mozart ve Dvorak'tan bir eser seslendirdiler. Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı konser yaklaşık iki saat sürdü.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Avusturya Başkonsolosluğu'nda 'Dört El Piyano' Resitali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement