Aynur, Jolly Joker İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Aynur, Jolly Joker İstanbul'da

Aynur, Jolly Joker İstanbul\'da

Aynur Aydın ilk büyük İstanbul konserini Jolly Joker İstanbul'da 6 Şubat çarşamba akşamı verecek.

04.02.2013 17:13  Güncelleme: 10:11

Son yılların başarılı şarkıcılarından biri olan, ilk albümü "12 Çeşit La La & 12 Ways To La La" ile 2011 senesinde profesyonel anlamda müzik piyasasına giren Aynur Aydın ilk büyük İstanbul konserini Jolly Joker İstanbul'da 6 Şubat çarşamba akşamı verecek.

Aynur Aydın'ın albüm süresi içinde çalışmış olduğu dünyaca ünlü müzik adamlarının çalıştığı starların bazıları; Britney Spears, Pink, Celine Dion, Lady Gaga, Rihanna, Joss Stone, Leona Lewis, Selena Gomez, Ace Of Base, Roxette, Anna Visi, Enrigue İglesias ve Jennifer Lopez.

Aynur Aydın albüm kayıtlarını ise Dünya'nın en büyük stüdyosu olarak bilinen Cosmos stüdyoda gerçekleştirdi. Lady Gaga, Enrigue İglesisas, Roxette ve U2 halen hazırda albümlerini bu stüdyoda yapmaktalar.

Aynur Aydın, dünyaca ünlü yıldızların yarıştığı Danimarka'nın güvenilir müzik listesi ChartBase Top 100 listesinde sıralamada rakiplerini geride bırakarak "Ayrılık Mevsimi" şarkısı ile 9'uncu sıraya yerleşti. ChartBase Top 100 listelerine Aralık ayında "Ayrılık Mevsimi" şarkısı ile 67'inci sıradan girdiği andan itibaren yükleşini devam ettiren Aynur Aydın bu hafta 9. sıraya yerleşerek , Maroon 5 ve Chris Brown gibi dünyaca ünlü isimleri arkasında bıraktı. Listenin üst sıralarında ise Adele, Rihanna, Mariah Carey, Christina Aguilera ve Muse yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aynur, Jolly Joker İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement