Bas Struik Icebarist Club&lounge'da Sahne Alacak! - Son Dakika
Kültür Sanat

Bas Struik Icebarist Club&lounge'da Sahne Alacak!

Bas Struik Icebarist Club&lounge\'da Sahne Alacak!

Bas Struik 22 Eylül’de Icebarist Club&Lounge’da konser verecek.

19.09.2012 17:00

Dünyanın en önemli elektronik müzik prodüktörlerini ve DJ'lerini yetiştiren Hollanda'dan farklı bir yetenek Bas Struik, 22 Eylül 2012'de Icebarist Club&Lounge'da müzikseverlerle buluşuyor. Icebarist Club&Lounge'da gece Resident, Latebug Mete Orhon'un performansıyla başlıyor. Disco ile electro arasında gidip gelen bir müzik gecesi bekliyor. Bas Struik, müziğin hayatın her yerinde olduğu Eindhoven'da seksenli yılların ortasında dünyaya geldi. İlk turnable'ını alması için 17 yaşına kadar beklemesi gerekse de sahip olduğu büyük müzik tutkusuyla kısa sürede techno'dan minimal'e disco'dan electro'ya farklı tarzlarda çalmaya başladı. Struik, aynı dönemde toplamaya başladığı nadir plaklarla müzik bilgisini genişletmeye devam etti. Bu dönemde kendisini en çok etkileyen sanatçıların başında Depeche Mode, Reboot, Mathias, Ricardo Villalobos bulunuyordu.

Struik yeteneğini ilk olarak bir grup muzik tutkununun tek gün içinde organize olarak düzenlediği genellikle yasadışı 'rave' adı verilen partilerde gösterdi. Hollanda'daki eğlence kültürünün önemli bir parçası olan 'rave'ler Struik'in kariyeri için önemli bir adım oldu. Birçok başarılı performanstan sonra müzik kariyerine prodüksiyonu da eklemek isteyen Struik, 2009 yılında DJ kimliğine prodüktörlüğü de ekledi. Struik o tarihten itibaren her konserde yeni şarkılarla seyircilerini heyecanlandırdı. Icebarist Club&Lounge sizi sürpriz ve heyecan dolu bir konser için 22 Eylül'de Bas Struik performansına davet ediyor.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak'ta bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00'den 01.00'e kadar açık olan mekAnda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00'a kadar devam ediyor. Tüm etkinlikler www.icebarist.com adresinden takip edilebiliyor.

Program: 22.09.2012 Bas Struik

Kapı Açılış: 22: 00

Bilet Fiyatı: 40 TL

Rezervasyon için:

Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak - İstanbul

+90 212 214 74 44

cool@icebarist.com

www.icebarist.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Bas Struik Icebarist Club&lounge'da Sahne Alacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement