Belediye Başkanlarının Rol Aldığı Bağımsız Film Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Belediye Başkanlarının Rol Aldığı Bağımsız Film Çekimleri Tamamlandı

Belediye Başkanlarının Rol Aldığı Bağımsız Film Çekimleri Tamamlandı

Gerçek bir hikayeden oluşan ve belediye başkanlarının da rol aldığı film, bağımsız sinema mantığıyla çekildi ve oldukça eğlenceli bir set ortamına sahip olduğu söylenmektedir. İlyas Salman, Ömür Arpacı, Kanbolat Görkem Arslan, Volga Sorgu, Kuzey Yücehan Sevgican, Levent İdem, Evin Örnek, Zeynep Elçin, Rügeş Kırıcı, Ulaş Kaya ve belediye başkanlarının da yer aldığı oyuncu kadrosu merak uyandırmaktadır. Yönetmen koltuğunda Kazım Öz'ün olması film için ödül beklentilerini artırmıştır. Film, bazı Avrupa ülkelerinde gala ve vizyon çalışmalarına başlamıştır ve seçim tarihinden önce vizyona girmesi planlanmaktadır.

30.09.2023 02:13

Gerçek bir hikayeden oluşan ve belediye başkanlarının da rol alması filmin en ilgi çekici yanı. Film bağımsız sinema mantığıyla çekildiğinden, şartların zorlu olmasına karşın oldukça eğlenceli ve keyifli bir set olduğu söylenmektedir.

İlyas Salman, Ömür Arpacı, Kanbolat Görkem Arslan, Volga Sorgu, Kuzey Yücehan Sevgican, Levent İdem, Evin Örnek, Zeynep Elçin, Rügeş Kırıcı, Ulaş Kaya ve Belediye Başkanlarının da olduğu oyuncu kadrosu merakları üstüne çekmeyi başardı.

Yönetmen koltuğunda Kazım Öz ün olması film ödül alır mı ? sorularını da gündeme getirdi

Filmin bazı Avrupa ülkelerinde gala ve vizyon çalışmaları da başlanmış bulunmaktadır

Şuan kurgu aşamasında olduğu ve seçim tarihinden önce vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Belediye Başkanlarının Rol Aldığı Bağımsız Film Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement