Bir Aile Filmi: Geriye Kalan - Son Dakika
Kültür Sanat

Bir Aile Filmi: Geriye Kalan

Bir Aile Filmi: Geriye Kalan

Antalya Altın Portakal Yarışması'ndaki filmlerden ”Geriye Kalan”, anne, kız kardeşi ve kızını aynı filmde buluşturdu.

13.10.2011 00:03

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'ndaki filmlerden "Geriye Kalan" yönetmen Çiğdem Vitrinel, kızkardeşi Şebnem Vitrinel ve Çiğdem Vitrinel'in kızı 7 yaşındaki Nisan Özcan'ı aynı sette buluşturdu.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda, Sevda adlı bir kadının doktor eşi tarafından aldatılması sonucu gelişen olayların anlatıldığı Şebnem Vitrinel'in yazdığı, "Geriye Kalan" adlı filmde, Sevda karakterinin kızı Selin'i filmin yönetmeni Çiğdem Vitrinel'in 7 yaşındaki kızı Nisan Özcan canlandırdı.

Filmin yönetmeni Çiğdem Vitrinel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuk oyuncularla çalışmanın keyifli olduğunu belirterek, "Çünkü daha çabuk tepki veriyorlar. Oyun oynamak onların hayatlarının bir parçası olduğu için herhalde... Daha fazla düşünmeden işin içine girerek oynuyorlar" dedi.

Kızı Nisan'ın filmdeki anne ve babasının hayatını çok korkunç bulduğunu anlatan Vitrinel, neden gergin olduklarını merak ettiğini söyledi. Nisan için bir oyuncu koçuyla da çalıştıklarını ifade eden Vitrinel, kızının başarılı bir performans sergilediğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bir Aile Filmi: Geriye Kalan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement