Leyla ile Mecnun'un Senaristinin Beklenen Filmi 9 Ocak'ta Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Leyla ile Mecnun'un Senaristinin Beklenen Filmi 9 Ocak'ta Vizyonda

Leyla ile Mecnun\'un Senaristinin Beklenen Filmi 9 Ocak\'ta Vizyonda

Leyla ile Mecnun'un dizisinin senaristi Burak Aksak'ın yazıp yönettiği ve dizinin fanatiklerinin sabırsızlıkla beklediği "Bana Masal Anlatma" 9 Ocak'ta vizyona giriyor.

10.12.2014 11:01  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BKM tarafından yapımcılığı üstlenen ve Leyle ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak tarafından yazılıp yönetilen 'Bana Masal Anlatma' filmi 9 Ocak'ta vizyona giriyor.

SIRADAN BİR MAHALLEDE SIRADIŞI BİR AŞK HİKAYESİ

Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza'ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır. "Bana Masal Anlatma" sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin yaşadığı sırdaşı bir aşk hikayesini anlatıyor. Fimin baş kahramanları ise; delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza ve elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi.

Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Leyla ile Mecnun'un Senaristinin Beklenen Filmi 9 Ocak'ta Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement