Canped "NESİLLER Boyu Gülümseyin" Dedi - Son Dakika
Kültür Sanat

Canped "NESİLLER Boyu Gülümseyin" Dedi

Canped "NESİLLER Boyu Gülümseyin" Dedi

Canped'in gelenekselleşen 'Nesiller Boyu Gülümseyin' fotoğraf yarışmasının kazananları düzenlenen ödül töreni ile duyuruldu.

23.05.2015 11:33

Türkiye'nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından Emre İkizler, Erdal Yazıcı ve Gülnur Sözmen'in jüri üyeliğini yaptığı fotoğraf yarışmasında birinci seçilen eserin sahibi Alev Özcan oldu. 97 fotoğraftan oluşan sergi, Astoria Artium Sungur Sanatevi'nde fotoğrafseverler ile buluştu. Sergi 1 Haziran'a kadar tüm fotoğraf severlere açık olacak.

Canped'in hayat verdiği Nesiller Boyu Gülümseyin fotoğraf yarışmasında bu yıl "Yorgun Yıllar" temalı fotoğraf yarışmasında en beğenilen eserler, Canped tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Yaşadığı hayat boyunca ardında onlarca yıl, binlerce güzel hikaye saklayanların portrelerini fotoğrafa yansıtan 8 bin 85 eser arasından yapılan seçim sonucunda birinci seçilen fotoğrafın sahibi Alev Özcan 5 bin, ikinci Begüm Paylan 3 bin 5 yüz, üçüncü Turan Topalar ise 2 bin TL ile ödüllendirildi.

Yarışma sonucunda mansiyona layık görülen 3 eser sahibine 500 TL'lik para ödülü verilirken, Canped Özel Ödülü'nü kazanan Erman Tezcan bin TL'lik ödülü almaya hak kazandı. Yarışmaya Instagram'dan katılan fotoğraflar arasından birinci seçilen Metin Karadağ ise Nikon Coolpix S4200 makinenin sahibi oldu.

'Nesiller Boyu Gülümseyin' fotoğraf sergisi 1 Haziran'a kadar Astoria Artium Sungur Sanatevi'nde sergilenmeye devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Canped 'NESİLLER Boyu Gülümseyin' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement