Cırque Du Soleil, Yeniden İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Cırque Du Soleil, Yeniden İstanbul'da

Cırque Du Soleil, Yeniden İstanbul\'da

Cirque du Soleil, Alegria ile İstanbul'a yeniden 22, 23, 28, 29 ve 30 Eylül 2012'de Ülker Arena'da, 5, 6, 7, 12, 13 ve 14 Ekim 2012'de Ora Arena'da gerçekleştirilecek.

28.08.2012 09:58  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alegria; Pozitif Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yegül, Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu ve Alegria Sanat Direktörü Bruno Darmagnac'ın katılımıyla Nakkaştepe'deki Power Media Center'da yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı. Alegria Sanat Yönetmeni Bruno Darmagnac, toplantı sırasında Cirque du Soleil'den ve Alegria'nın sanatsal niteliğinden bahsetti. Etkinlik mini bir performansla devam etti.

İspanyolcada neşe, gurur ve coşku anlamına gelen Alegria'nın ekibi, 15 ülkeden gelen 55 sanatçı ve müzisyenden oluşuyor. Barok ve opera tarzı, gösterişli kostümleri, canlı müziği ve her ayrıntısı düşünülerek hazırlanmış sahnesiyle, atletik ve artistiğin göz kamaştıran uyumunu gözler önüne seriyor. Sonuçta ise yetenek, dayanıklılık ve hızın zarif, neredeyse dünya dışı bir birleşimi sunuluyor.

Alegria, tüm duyulara hitap eden senkronize trapezciler, yerden 12 metre yükseklikte kurulan barların üzerinde gerçekleştirilen performanslar, Moğol akrobasi sanatını hayata geçiren sanatçılar, kıvrak alevli bıçak dansı, inanılmaz yüksekliklerde ve hızda sergilenen insanüstü, büyülü cimnastik ve cambazlık gösterileri gibi nefes kesici akrobatik şovlar sunuyor. Alegria bir şovdan çok daha fazlasını, her yaştan izleyiciyi cezbeden heyecan verici ve benzersiz bir deneyimi yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cırque Du Soleil, Yeniden İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement