Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13 Ocak'ta Açılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13 Ocak'ta Açılacak

Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13 Ocak'ta Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde okurlurla buluşacak.

30.12.2014 18:49

Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13 Ocak'ta Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde okurlurla buluşacak.

TÜYAP'tan yapılan açıklamaya göre, TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Çukurova Fuarcılık AŞ, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13-18 Ocak'ta TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak.

Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek Çukurova Kitap Fuarı'nda panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 50 kültür etkinliği düzenlenecek. Fuar süresince imza günleri ve etkinliklerde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Çukurova 8. Kitap Fuarı, aralarında Atilla Dorsay, Gülten Dayıoğlu, Nuri Pakdil, Behiç Ak, İpek Ongun, Can Dündar, Yekta Kopan, Doğan Cüceloğlu, Ataol Behramoğlu, Mavisel Yener, Enver Aysever, İhsan Eliaçık, Ali Kırca, Canan Tan, Hakan Günday, Aytül Akal, Rasim Özdenören, Hikmet Anıl Öztekin, Aslı Tohumcu ve Penguen çizerlerinin de bulunduğu yazarı, şairi ve çizeri konuk edecek.

"Renkli Sinemaskop Bir Hayat: Atilla Dorsay" Sergisi

Fuar kapsamında TÜYAP tarafından düzenlenen, tasarımını Sadık Karamustafa'nın gerçekleştirdiği "Renkli Sinemaskop Bir Hayat: Atilla Dorsay" sergisi ziyaretçilerle buluşacak. Sergide, 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı "Onur Yazarı" Atilla Dorsay'ın yaşamı, sinema yolculuğu, çalışmaları ve eserlerinden tadımlık bir seçki okurları karşılayacak.

Kitap Fuarı, 13-17 Ocak'ta 10.00-20.30, 18 Ocak Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çukurova 8. Kitap Fuarı, 13 Ocak'ta Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement