Denizli Belediyesi Hat Sanat Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Denizli Belediyesi Hat Sanat Sergisi

Denizli Belediyesi Hat Sanat Sergisi

Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu 29 Ekim İle 7 Kasım Tarihleri Arasında Hat Sergisine Ev Sahipliği Yapacak.

30.10.2010 14:30

Denizli Belediyesi, Sanatçı Yusuf Sezer'in eserlerinden oluşan Hat sanatı sergisini Denizli halkının beğenisine sundu. 29 Ekim ile 7 Kasım tarihleri arasında Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunulan hat sanatı sergisinde 30 eser yer alıyor.

Sergi açılışına, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, İl genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, başkan yardımcıları, protokol ve çok sayıda hat sanatını sevenler katıldı.

Protokol üyeleri hattat Yusuf Sezer'le sergiyi gezdi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, serginin hat sanatının gelişimi açısından önem taşıdığını söyledi. Denizli Belediye Başkan Nihat Zeybekci de, belediyenin sanata ayrı bir önem verdiğini sergi açmak isteyenlere kapıların sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Hattat Yusuf Sezer de, daha önce yurt içi ve yurt dışında 29 şehirde sergi açtığını 30'nun da Denizli'de gerçekleştiğini söyledi.

Hattat Sezer, serginin gezilmesinin ardından vali Erkmen ve başkan Zeybekci'ye birer hat eserini armağan etti.

Sergide 30 eser yer alıyor.

Hat sanatını sevenler 7 Kasım 2010'a kadar sergiyi gezebilecekler.

-Hattat Yusuf Sezer-

Sezer, 1961'de Kastamonu'da doğdu. Eğitiminin sürdürürken 1972'de hat sanatına başladı. Bugüne kadar 30 farklı şehirde 50 kişisel 13'de karma sergiye açtı.

Evli ve 2 çocuk babası Yusuf Sezer, 14 farklı kurumdan çeşitli ödül aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Denizli Belediyesi Hat Sanat Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement