Ekim 2012 Albümleri! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ekim 2012 Albümleri!

Ekim 2012 Albümleri!

Womenist’in sizin için seçtiği, yeni ayda piyasaya gelen yeni albümlere gelin birlikte bir göz atalım...

26.09.2012 15:30

Tony Bennett: Viva Duets

Geçtiğimiz ay ülkemizde unutulmaz bir konsere imza atan efsanevi ses Tony Bennett, alıştığımız düetlerine şimdi de Latin sanatçılarla olan yenilerini eklemiş. Marc Anthony, Christina Aguilera, Roberto Carlos, Gloria Estefan, Vicente Fernandez, Juan Luis Guerra, Romeo Santos, Thalia gibi Latin sanatçılarla oluşturduğu Tony Bennett: Viva Duets albümü, önceki yıllarda yayımlanan DUETS ve DUETS II albümlerinin bir devamı niteliğinde.

Destiny's Child - Playlist

Beyonce ve Kelly Rowland gibi yıldızlardan oluşan Destiny's Child, yeni bir toplama albüme imza atıyor. Grubun 15. Yaşına özel olarak Ekim ayında çıkacak olan albümde bu uzun soluklu serüven boyunca en çok sevilen parçalara ve bazı remixlere yer verilmiş. 14 parçadan oluşan albümün adı, 'Playlist'.

Paul Banks - Banks

İlk solo çalışmasını 2009 yılında 'Julian Plenti Is... Skyscraper ' ismiyle yayımlamış olan Paul Banks, 10 parçadan oluşan Banks adındaki yeni albümü Ekim ayında piyasalarda olacak. Albümün açılış parçası, 'The Base'.

Rita Ora - Ora

İngiltere'nin şu sıralar en fazla konuştuğu sanatçılardan biri olan Rita Ora'nın 'Ora' isimli yeni albümü Ekim ayında ülkemizde satışta. Daha şimdiden İngiltere müzik listelerinde en başlarda yer alan Rita Ora için 'İngiltere'nin Rihanna'sı' diyenlerin sayısı hiç de az değil. Ora, kendi adını alan ilk albümüyle ortalığı kasıp kavuracak gibi...

Leona Lewis - Glassheart

Leona Lewis'in farklı müzik türlerini barındıran yeni albümü Glassheart da 15 Ekim gibi piyasalarda olacak. 12 parçadan oluşan bu yepyeni albümün giriş şarkısı ise 'Trouble'. Lewis'e albümde Emeli Sande ve Ryan Tedder da eşlik ediyor olacak. Albüme adını veren Glassheart şarkısı ise parça listesinde 11. sırada.

Portecho - Motherboy

Geçtiğimiz günlerde, Ekim ayında yayımlayacakları albüm için hazırlanan kısa ama etkili bir tanıtım filmiyle karşımıza çıkan Portecho, giderek artan hayranlarını meraklandırıyor. Deniz Cuylan ve Tan Tunçağ'dan oluşan grubun bu son albümünü ilk kez canlı canlı dinlemek isterseniz 31 Ekim 2012 çarşamba akşamı Salon İKSV'de yerinizi şimdiden ayırtın deriz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Ekim 2012 Albümleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement