"Enel Aşk" 20 Eylül'de Maltepe'de İzleyicilerle Buluşuyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

"Enel Aşk" 20 Eylül'de Maltepe'de İzleyicilerle Buluşuyor!

"Enel Aşk" 20 Eylül\'de Maltepe\'de İzleyicilerle Buluşuyor!

Tarihten bugüne, bu topraklarda yerleşmiş, yeşermiş ve yükselmiş bir kültürün izlerini taşıyan "ENEL AŞK", aşkı anlatan hikâyeleriyle seyirciyi uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

10.09.2018 10:12  Güncelleme: 10:15

"ENEL AŞK", Anadolu'daki ozanların, âşıkların hiç duyulmamış, aynı zamanda gönüllerde taht kurmuş eserleriyle, bugüne kadar alışık olmadığınız, aşkı sorgulayan, aşk üzerine de kafayı karıştıran bir gösteri… Esat Korkmaz'ın metnini oluşturduğu ve Hülya Aksular'ın koreografisini hazırladığı "ENEL AŞK" müzikli sahne gösterisinin orkestrası, Eylem Pelit, Volkan Öktem, Ceyhun Çelik, Mehmet Akatay, Evrim Arslan ve Turgay Güzelcan'dan oluşuyor.

Maltepe Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek müzikli sahne gösterisi "ENEL AŞK", 20 Eylül Perşembe akşamı Maltepe'de Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kardelen 1 Salonu'nda izleyiciyle buluşacak. Başlama saati 20.00 olan etkinliğin davetiyeleri Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi gişesinden, etkinlikten iki gün önce ücretsiz olarak temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Enel Aşk' 20 Eylül'de Maltepe'de İzleyicilerle Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement