Enver Aysever'den Alışılmadık Gösteri - Son Dakika
Kültür Sanat

Enver Aysever'den Alışılmadık Gösteri

Enver Aysever\'den Alışılmadık Gösteri

Türkiye’nin yakın geçmişi ve siyasi olaylarını kendi üslubuyla değerlendiren Enver Aysever, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı.

19.01.2016 11:26

Türkiye'nin yakın geçmişi ve siyasi olaylarını kendi üslubuyla değerlendiren Enver Aysever, Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahne aldı.

Türkiye'nin yakın geçmişini kendine özgü tarzıyla yorumlayan Enver Aysever Nilüfer'de halkla buluştu. Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde gerçekleştirilen "Aykırı Kumpanya" isimli gösteride yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olaylar şiir, edebiyat, müzik ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşındı.

Büyük ilgi gören müzikli gösteri, kayda geçmiş görüntülerle de katılımcıları tarih yolculuğuna çıkardı. Gecede, Aysever ve ekibi, verdiği mesajlarla izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Aysever, Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Sabahattin Ali gibi aydınların hayatlarından da kesitler anlattı.

Aykırı Kumpanya'da, Enver Aysever'in yanı sıra tiyatro ve dizi oyuncusu Demet Tuncer Tanrıöver de 80'li yılların şarkılarıyla geceye renk kattı. Kemanda Özge Metin, gitarda Sinan Gürsoy ile Gökhan Büyükkara'ya, Enver Aysever de davulla eşlik etti. Güncel olayları da hicivle sahneye taşıyan Aykırı Kumpanya ekibi, gecenin sonunda salonu katılımcılardan büyük alkış topladı.

Gösteriyi izleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı da, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Aysever ve ekibine çiçek vererek teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Enver Aysever'den Alışılmadık Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement