Esenyurt 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinde Yeni Türkü fırtınası esti - Son Dakika
Kültür Sanat

Esenyurt 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinde Yeni Türkü fırtınası esti

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali'nin üçüncü gününde Yeni Türkü grubu, Esenyurtlular için en sevilen şarkılarını söyledi. Festivalde sahneye çıkan Yeni Türkü'ye Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da katıldı ve solist Derya Köroğlu'na plaket takdim etti. Başkan Bozkurt, Yeni Türkü ile birlikte öz çekim yaparak fotoğraf çekildi. Festivalde konuşan Başkan Bozkurt, Yeni Türkü'yü Türkiye'nin önemli değerlerinden biri olarak nitelendirdi ve onları ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.

13.08.2023 09:48  Güncelleme: 09:50

Esenyurt 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinde Yeni Türkü fırtınası esti

İSTANBUL - Esenyurt'ta düzenlenen 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinin üçüncü gününde sahneye çıkan Yeni Türkü grubu en sevilen şarkılarını Esenyurtlular için söyledi.

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali devam ediyor. 40 ülkeden 500 sanat elçisinin katıldığı festivalin üçüncü gününde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un da katılımıyla müzik grubu Yeni Türkü, Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkarak en sevilen şarkılarını Esenyurt'taki vatandaşlar için söyledi. Vatandaşların konsere yoğun ilgisi olurken sahneye çıkan Başkan Bozkurt, Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu'na hediye plaket takdim ettikten sonra birlikte öz çekim yaparak fotoğraf çekildi.

"Biz Umut'un Şehriyiz"

Festivalde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Son zamanlarda Esenyurt'u birçok isimle çağırıyorlar ama biz 'Umut'un şehriyiz'. Biraz önce çocukluğumuzun şarkılarını dinledik. Benim ise gençlik şarkılarımdır. Ben üniversite yıllarımdan beri Yeni Türkü'yü dinlerim. Türkiye'nin önemli değerlerinden birisiniz. Sizi burada ağırlamış olmak bizim için onurdur" ifadelerini kullandı.

Esenyurt 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinde Yeni Türkü fırtınası esti
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Esenyurt 2. Uluslararası Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivalinde Yeni Türkü fırtınası esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement