Eskişehir'de "Lüksemburg Sevgili Ülkem" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Eskişehir'de "Lüksemburg Sevgili Ülkem" Sergisi Açıldı

Eskişehir'de sanatçı Jacgues Scheider'in fotoğraflarının yer aldığı "Lüksemburg Sevgili Ülkem" sergisi açıldı.

12.06.2014 20:24

Eskişehir'de sanatçı Jacgues Scheider'in fotoğraflarının yer aldığı "Lüksemburg Sevgili Ülkem" sergisi açıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada birçok şehrin Eskişehir'in kardeş şehri olduğunu belirtti.

"Frankfurt gibi bir çok kardeş şehrimiz var" diyen Büyükerşen, şöyle konuştu:

"İnşallah bir gün Lüksemburg'u da kardeş şehrimiz ilan ederiz. Nasıl ki Eskişehirliler kardeş şehirlerimize gidip geliyorlarsa, Lüksemburg'a da böyle bir imkanı sağlarız. Eskişehirliler turizm için Lüksemburg'a giderler, Lüksemburglular da Eskişehir'e gelirler. İnsanlar birbirleri ile daha iyi kaynaşırlar. O günleri de görmeyi tememni ediyorum."

Konuşmaların ardından Scheider, Büyükerşen'e Lüksemburg Büyük Dükü Henri'nin fotoğrafını hediye etti.

Daha sonra Scheider, Büyükerşen'e sergideki fotoğraflarına ilişkin bilgi verdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Eskişehir'de 'Lüksemburg Sevgili Ülkem' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement