Fida Film, DreamWorks'un Türkiye Temsilcisi Oldu! - Son Dakika
Kültür Sanat

Fida Film, DreamWorks'un Türkiye Temsilcisi Oldu!

Fida Film, DreamWorks\'un Türkiye Temsilcisi Oldu!

Fida Film Dünya'nın en büyük film stüdyolarından biri olan DreamWorks ile 2013 yılından itibaren geçerli olacak stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.

13.12.2012 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu anlaşma ile birlikte Fida Film, 2013 yılından itibaren DreamWorks tarafından yapımı gerçekleştirilecek filmlerin; sinema, ev sineması, tv, internet mecralarındaki münhasır haklarının sahibi oluyor.

DreamWorks, 1994 yılında Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg ve David Geffen tarafından kuruldu. Şirketin yapımcılığını üstlendiği ve büyük gişe başarısı elden eden filmler arasında; Tom Hanks'in oynadığı "Saving Private Ryan-Er Ryan'ı Kurtarmak", Kevin Spacey'in başrol oynadığı "American Beauty-Amerikan Güzeli" ve Russell Crowe'un başrol oynadığı "Gladiator-Gladyatör" ve Tom Cruise'un başrolde olduğu "War Of The Worlds – Dünyalar Savaşı" gibi filmler mevcut.

Ocak 2013'te çekimleri başlayacak ve Ringan Ledwidge'in yönetmenliğini yapacağı, zaman yolculuğunun konu edildiği bilim-kurgu türünde büyük ilgi uyandırması beklenen "Glimmer", tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunlarından birisi olan "Need For Speed" in sinema uyarlaması, başrolünü Vince Vaughn'un üstlendiği komedi filmi "The Delivery Man" yeni dönemde heyecanla beklenen DreamWorks projelerinden sadece birkaçı...

Portföyünde 400'e yakın yabancı film'e sahip olan Fida Film, DreamWorks temsilciliğiyle var olan güçlü portföyünü daha da güçlü hale getirerek, sinema severleri Tiglon dağıtımında filmlerle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Fida Film, DreamWorks'un Türkiye Temsilcisi Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement