Hobbycholic Olmaya Var Mısınız? - Son Dakika
Kültür Sanat

Hobbycholic Olmaya Var Mısınız?

Hobbycholic Olmaya Var Mısınız?

Artık ülkemizin de %100 Türk sermayesi ile kurulan bir sosyal ağı var.

18.09.2012 13:00  Güncelleme: 14:52

Artık ülkemizin de %100 Türk sermayesi ile kurulan bir sosyal ağı var. Türkiye'nin ilk global sosyal ağı HobbyCholic.com yayında! Şehrinizde, ülkenizde ve tüm dünyada aynı hobileri paylaştığınız, hayata belki de aynı pencereden baktığınız yeni arkadaşlıklar sunan bu global site, insanları tutkularının peşinden gitmeleri ve hobilerine zaman ayırmaları için teşvik ediyor.

HobbyCholic.com'a diğer sosyal medya sitelerinde olduğu gibi e-posta adresinizi vererek üye olabiliyorsunuz. üyelik aşamasında sizden en az bir hobi seçmeniz isteniyor. Gerçekten de seçebileceğiniz 600'ün üzerinde hobi var. öyle çok spesifik bir hobiniz yoksa, zaten ilgilendiğiniz konular hemen göze çarpıyor. Bu arada, HobbyCholic'de çince de dahil olmak üzere 13 dil seçeneği var. Dilerseniz Türkçe seçerek de ilerleyebilirsiniz... Twitter, Facebook ve AIM profil URL'nizi ve varsa Website/blog adresi gibi bilgileri de isteğe bağlı olarak verip dilerseniz kendinizle ilgili birkaç cümle de yazdıktan sonra profil fotoğrafınızı yükleyip arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

Mobil uygulaması ile her türlü mobil ortamda kolaylıkla erişim imkanı da sunan HobbyCholic.com'da diğer sosyal ağlarda olduğu gibi fotoğraf, video ve müzik yükleyebiliyor, hobidaşlarınızı kendi belirleyeceğiniz hobilere ve/veya şehirlere ve/veya ülkelere göre değişik Circle'larda toplayabiliyorsunuz. Dilerseniz chat odalarına girip online chat yapabilir, veya bir konu/hobi hakkındaki düşüncelerinizi yazıya döküp makale olarak da yayımlayabilirsiniz. İletileri beğenip beğenmeme, yorumlama şansınız da var.

Merkez ofisi İstanbul Türkiye'de, şubesi NewYork Amerika'da bulunan HobbyCholic.com; Haktan Akdoğan (Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Bşk), Nursel Akdoğan (Marathone Line Inc. Lojistik Şirketi sahibi- NewYork), Aysel Gökşin (İç Mimar) ve Hakan Akdoğan (Fütürist-Yatırımcı)'ın ortaklığıyla kurulmuş.

Tutkularınızın peşinden gitmek, hayatınıza keyif katmak isterseniz; www.HobbyCholic.com ayağınıza kadar geldi... Size de şimdi geriye sadece kapıdan içeri adım atmak kalıyor! üstelik sadece bir 'tık' ile...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Hobbycholic Olmaya Var Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement