İDO Genel Müdürü Paksoy'un Kitabı Çıktı - Son Dakika
Kültür Sanat

İDO Genel Müdürü Paksoy'un Kitabı Çıktı

İDO Genel Müdürü Paksoy\'un Kitabı Çıktı

İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdürü Ahmet Paksoy, "Tecrübesizliğin Şansındır" isimli ilk kitabını, tekne turuyla tanıttı

06.09.2013 11:19  Güncelleme: 22:53

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)  Genel Müdürü Ahmet Paksoy, "Tecrübesizliğin Şansındır" isimli ilk kitabını Boğaz'da yapılan tekne turuyla tanıttı.

Paksoy'un, yaşanmış hikayesine dayanan, iş hayatında yaşadığı başarılarla birlikte zorlukların ve krizlerin öğrettikleri ile tecrübesizliklerini anlattığı kitabı, Alfa Yayınları'ndan çıktı.

Kitapta, genç bir akademisyenken "sürprizle genel müdürlük koltuğuna oturduğu" süreçte anlattığını belirten Paksoy, şöyle konuştu:

"Çok acılar çektim, çok krizler yaşadım. Tecrübesiz insan olarak çok başarısızlıklarla karşılaştım. Bir şeyler öğrendim. Bugün çok keşke dediğim işler vardır.  'Ah keşke yapmasaydım' dediğim... ' İyi ki yapmışım' dediğim işler olmuştur. İstedim ki bir akademisyen olarak, bunu genç arkadaşlarla paylaşayım. Genç yöneticilerle, profesyonellerle paylaşayım. Amacım bu kitapta insanlara bir şeyler öğretmek değil.  Bunu samimiyetle içtenlikle söylüyorum."

Bu kitap sonunda alacağı eleştirilerden de birşeyler öğreneceğini ifade eden Paksoy,   "Türkiye Denizcilik İşletemleri'nden den şehir hatlarını devralarak İDO'ya geldim. İDO'da koskoca büyük bir şirketi devraldım. Oradan sendikal eylemleri görerek sendikayı tanıma şansım oldu. Karaköy dubasının batışından sonra yaşadığım üzüntüm, ızdırabım, güçlükler zorluklar, bana çok şey öğretti" dedi.

İDO Genel Müdürü Paksoy, konuşmasının ardından davetlilerin kitaplarını imzaladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İDO Genel Müdürü Paksoy'un Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement