Öğrencilerden "Kadın ve Çocuk" Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Öğrencilerden "Kadın ve Çocuk" Konulu Fotoğraf Sergisi

Öğrencilerden "Kadın ve Çocuk" Konulu Fotoğraf Sergisi

Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri "Kadın ve Çocuk" konulu fotoğraf sergisi açtı.

13.03.2014 00:11  Güncelleme: 00:08

Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin, yurdun dört bir yanından çektikleri kadın ve çocuk konulu fotoğraflar düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu.

Dijital baskı tekniği kullanılarak hazırlanan 22 çalışmanın yer aldığı serginin açılışı Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi. Açılışa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Yetim, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin fotoğrafçılık derslerinde edindikleri bilgileri pratiğe dönüştürmeyi ve Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadına ve kadın sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayan serginin açılışını, Prof. Dr. Ünsal Yetim, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mesut Bulut ve öğrenciler birlikte gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Dekan Prof. Dr. Yetim, serginin bu yıl içinde gerçekleştirdikleri ikinci fotoğraf sergisi olduğunu söyledi. Serginin temasının oldukça anlamlı olduğunu kaydeden Prof. Dr. Yetim, "Kadınlar gününün olduğu Mart ayı, kadın mücadelesinin yükseldiği, kadın haklarının somutlaştığı bir ay. Sergide emeği geçen öğrencilerime teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyor, onları yetiştiren hocalarının emeğine sağlık diyorum" diye konuştu.

Öğrenciler adına söz alan Mustafa Akbayır ise sergiyle ilgili katılımcıları bilgilendirdi ve serginin açılmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Koçak
Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Öğrencilerden 'Kadın ve Çocuk' Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement