Incantevole Italia - İtalyan Film Müzikleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Incantevole Italia - İtalyan Film Müzikleri

Şef Stefano Mazzoleni'nin yarattığı proje, Tony Pattichio'nun hazırladığ "Incantevole Itali" filmi, dansçılar ve bir soprano eşliğinde CRR sahnesinde olacak.

04.05.2017 22:04

Şef Stefano Mazzoleni'nin yarattığı proje, Tony Pattichio'nun hazırladığ "Incantevole Itali" filmi, dansçılar ve bir soprano eşliğinde CRR sahnesinde olacak.

Unutulmaz birçok filme imzasını atan Büyük Besteci Nino Rota'nın müzikleri eşliğinde İtalyan sineması ve güzel sanatlarından, İtalya'nın doğal güzelliklerine ve mimarisine uzanan bir yolculuk… Bu yolculuk, Fellini, Francis Coppola, Zeffirelli ve Visconti gibi tanınmış yapımcıların filmlerinden örnekler, İtalya'nın güzelliklerinden oluşan görüntüler sunuyor. Şef Stefano Mazzoleni'nin yarattığı proje, Tony Pattichio'nun hazırladığı film, dansçılar ve bir soprano eşliğinde CRR sahnesinde olacak.

Stefano Mazzoleni

20.yüzyıl senfonik müzik alanında ihtisaslaşmış orkestra şefidir.

Değişik ülkelerde birçok övgü dolu müzik eleştirileri almıştır. Buenos Aires "La Nacion" gazetesinde Pablo Kogan kendisini "fantastik şef" olarak nitelemiş, "Il Coriolano" gazetesinde Frank Ballard "kontrollü, enerji dolu stili bizi uzun zamandır duymadığımız tınılara götürmüş ve özlediğimiz orkestraları anımsatmıştır." şeklinde yazmıştır. Pescara'da "Mario Gusella Uluslararası Orkestra Şefliği Yarışması"nda ve Castelfranco Veneto'da "Mario del Monaco Uluslararası Opera Yarışması"nda jüri üyeliği yapmıştır. 1991 yılında müzikoloji ve analiz konularına yer veren müzik dergisi Diastema'yı kurdu. Bu dergi, Alman "Genel Müzik Ansiklopedisi"nin yeni baskısında da tek bahsedilen İtalyan dergisi olmuştur.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde master-class eğitmenliği yapmış ve yapmaktadır. İtalya'da Vibo Valentia Konservatuarında profesörlük yapmaktadır.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Şişli

Mekan : CRR Konser Salonu

Mekan Adresi : Darülbedayi Cad.

Başlangıç Saati : 05.05.2017 20: 00: 00

Bitiş Saati : 05.05.2017 22: 00: 00

Kategori : Incantevole Italia - İtalyan Film Müzikleri

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Incantevole Italia - İtalyan Film Müzikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement