İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği, burs alan öğrencilerle hayırseverleri buluşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği, burs alan öğrencilerle hayırseverleri buluşturdu

İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği, burs alan öğrencilerle hayırseverleri buluşturdu

İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLAT İSDER), burs alan Ahlatlı öğrencilerle burs desteği veren hayırsever iş insanlarını kahvaltı programında bir araya getirdi. Programda dernek yönetimi, burs alan öğrenciler ve hayırsever iş insanları bir araya gelerek kaynaştı. AHLAT İSDER Yönetim Kurulu Üyesi Günay Aydaner Babacan, gençlerin birbirlerini tanımalarını ve iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Program, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

06.08.2023 13:00  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da faaliyet yürüten İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLAT İSDER), burs alan Ahlatlı öğrencilerle burs desteği veren hayırsever iş insanlarını kahvaltı programında buluşturdu.

Ahlat Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltılı kaynaşma programına Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLAT İSDER) yönetimi, dernekten burs alan öğrenciler ve burs desteği sunan hayırsever iş insanları katıldı. Kahvaltı programında konuşan AHLATİSDER Yönetim Kurulu Üyesi Günay Aydaner Babacan, "Hepiniz hoş geldiniz. Buradaki gençlerimiz, derneğimiz aracılığıyla burs verenlerle bir araya geliyor. Gençlerimizin bir birlerini tanımalarını, ilerleyen dönemlerde kendi alanlarında iletişim kurabilmeleri, sosyal hayatlarına bir nebzede olsun dokunmak istedik. Geleceğimizin mimarı gençlerimizin ufuklarını açmak adına elimizden gelen ne varsa dernek olarak yapmaya çalışıyoruz. AHLAT İSDER olarak İstanbul üzerinden çalışmalarımızı yürütürken burada da yerel yönetimlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kahvaltı sonrası program karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği, burs alan öğrencilerle hayırseverleri buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement