İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi

İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi

Robin Hawdon'ın Yazdığı "Karanlık İşler" Adlı Oyunu Özcan Özer Çevirip, Mutlu Güney Yönetti.

29.11.2010 21:34

Robin hawdon'ın yazdığı "karanlık işler" adlı oyunu özcan özer çevirip, mutlu güney yönetti. 2 Kasım 2010'da Üsküdar Tekel Sahnesi'nde prömiyer yapan oyunun yönetmen yardımcılığı Mevra Ustaoğlu'na, dekor tasarımı Suar Şeylan, kostüm tasarımı Nalan Alaylı'ya, ışık tasarımı Önder Ay'a ait.

Oyunda rol alan sanatçılar: Levent Özdilek, Ali Murat Altunmeşe, Tolga Evren, Selçuk Kıpçak, Evren Kardeş, Aydın Şentürk, Özlem Ünaldı..

Oyunda olaylar, mafya babasının sevgilisi olan dansçı kız Mandy, sabah uyandığında geceyi birlikte geçirdiği yeni tanıştığı Gerry'yi hala koynunda bulunca paniğe kapılmasıyla başlar.. Çünkü mafya babası haftanın hasılatlarını almak için eve gelmek üzeredir ve kızın bir başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenirse bu ikisi için de pek hayırlı olmayacaktır.

Bu sırada eve gelen komşusu Tania, çalıştığı restaurantın hasılatının bir kısmını kumarda kaybettikten sonra kalanını getiren Terry ve üstüne gelen mafya babası Koca Mack ile koruması dozer olayların içinden çıkılmayacak kadar karışmasına neden olur.

Çılgın bir mafya komedisi olan KARANLIK İŞLER, kahkaha dolu bir akşam geçirmek isteyenler için ideal..

Oyun Tarihleri:1-5 Aralık tarihleri arasında Üsküdar Tekel Sahnesi'nde, 7-12 Aralık tarihleri arasında Cevahir 1 Sahnesi'nde…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement