Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

Haftasonu geldi ve yastıklarınızı, çerezlerinizi hazırladınız, kumandayı elinize aldınız yayıldınız. Peki ama hangi diziyi izleyeceksiniz? İşte kafa dağıtmak için izleyebileceğiniz 5 dizi.

31.01.2019 12:04

1. PLAN COEUR/ THE HOOK UP PLAN

Romantik komedi sevenler için doğru tercih olan Plan Coeur/ The Hook Up Plan, kafa dağıtmak için birebir. Paris belediyesinde çalışan Elsa'yı 2 yıl önce sevgilisi terk etmiş ve Elsa hala bu ilişkinin etkisindedir. Yakın arkadaşı Charlotte, Elsa'nın içinde bulunduğu duruma üzülür ve onun için profesyonel jigolo arar. Charlotte'nin amacı Elsa'nın eski ilişkisini unutturmaktır. Ama plan hiç de düşündüğü gibi yürümez.

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

2. RIVERDALE

Riverdale, çizgi roman kahramanları Betty, Veronica ve Archie'yi dizinin merkezine alan dizidir. Uzaktan sakin ve huzurlu gibi görünen Riverdale, aslında göründüğü kadar sessiz ve sakin değildir. Riverdale'nin karanlık yüzüne odaklanan dizi, izleyenleri kendisine bağlıyor.

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

3. EVERYTHİNG SUCKS!

Freaks and Geeks dizisindne keyif alanlar Everything Sucks'a bayılacaklar. 1996 senesinin Oregon'unda geçen dizi, liseye yeni başlamış gençlerin hikayesini anlatmaktadır. Zamanlarının çoğunu okulda geçiren gençler, zamanı daha iyi geçirmek için çeşitli yollar ararlar. Okulda film çekmeye karar veren drama ve medya kulüplerinin mücadelesini izlerken çerez tabağını nasıl bitirdiğinizi anlamayacaksınız.

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

4. YOU

Başrolde oynayan Penn Badgley'i Gossip Girls'den hatırlıyorsunuz. Kitapçı işleten New Yorklu Joe, dükkanına gelen Beck'e aşık olur. İlk görüşte Beck'e aşık olan Joe, sevdiği kızın gönlünü almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck'in yakın arkadaşı Peach, durumdan şüphelense de bu durum Joe için engel olmayacaktır. Sonunda Beck, Joe'nun kız arkadaşı olur ama Beck'in takıntılı tavırları macerayı farklı noktalara sürükleyecektir.

Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi

5. THE EN OF THE F***ING WORLD

James, 17 yaşında ve tam anlamıyla bir psikopattır. Hayatı boyunca hep sıradışı olaylarla içli dışlı olmuştur. Okul hayatı onun için eğlenceli bir ortamdan çok kurbanlarını seçebileceği bir yerdir. Alyssa'yı kurban seçen James, kurbanına güven vermek için samimi ve aşık tavırlar sergiler. Alyssa ise maceraperest bir kişiliğe sahiptir. Planını uygulamaya sokacağı bir serüven planlayan James'in planı düşündüğü gibi gitmez ve Alyss'ya aşık olur.

Son Dakika Kültür Sanat Kafa Dağıtmak için İzleyebileceğiniz En İyi 5 Dizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement