Karabağlar Belediyesi kursiyerleri yeteneklerini sergiledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Karabağlar Belediyesi kursiyerleri yeteneklerini sergiledi

Karabağlar Belediyesi kursiyerleri yeteneklerini sergiledi

Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde 8 ay boyunca devam eden drama, bağlama, gitar, bale, dans ve yetişkin tiyatro eğitimlerine katılan kursiyerler, yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Gösterilere belediye başkanı ve yardımcıları ile kursiyerlerin aileleri ve yakınları katıldı. Kursiyerlere başarı sertifikaları verildi ve doğa dostu fidan sertifikaları dağıtıldı. Belediye başkanı, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, ilçenin farklı noktalarına benzer merkezler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

18.06.2023 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam eden kurslara katılan kursiyerler, yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi.

8 ay boyunca drama, bağlama, gitar, bale, dans ve yetişkin tiyatro eğitimlerine devam eden Karabağlarlı kursiyerler, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salon'da gösteri yaptı. Gösterilere Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcıları Aykut Kolatar ve Yaşar Güven Güngörmüş ile kursiyerlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Kursiyerlere gösterileri sonunda başarı sertifikaları verildi. Drama dalında eğitmen Gamze Aygün, bağlamada Hakan Sözer, gitarda İsmail Faruk Özer, balede Akif Kızılarmak, dansta Jülide Kızılarmak ve tiyatroda da Simge Sedef Muslu'ya doğa dostu fidan sertifikalarını Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları sundu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da etkinlikte küçük balerinlerle bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Selvitopu, tüm kursiyerleri gösterdikleri performans dolayısıyla kutladı.

Karabağlar Belediyesi'nin kente kazandırdığı Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nin açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Selvitopu, "Amacımıza çok kısa sürede ulaştık. Hedefimiz, bu tür kültür ve sanat merkezlerimizi yaygınlaştırarak ilçemizin farklı noktalarına kazandırmak. Karabağlar'ı her yönüyle geliştirmek için çalışıyoruz. Aylar boyunca emek veren tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Karabağlar Belediyesi kursiyerleri yeteneklerini sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement