Karanlık Sular, 5 Ağustos'ta Vizyona Giriyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Karanlık Sular, 5 Ağustos'ta Vizyona Giriyor

Karanlık Sular, 5 Ağustos\'ta Vizyona Giriyor

Başrolünü Gossip Girl dizisi ile tanınan ABD'li oyuncu Blake Lively'nin üstlendiği "Karanlık Sular", 5 Ağustos'ta vizyona girecek.

01.08.2016 15:04

Başrolünü Gossip Girl dizisi ile tanınan ABD'li oyuncu Blake Lively'nin üstlendiği "Karanlık Sular", 5 Ağustos'ta vizyona girecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Weimaraner Republic Pictures-Ombra Films yapımı olan filmin senaryosunu Anthony Jaswinski kaleme aldı. Jaume Collet-Serra da filmin yönetmenliğini üstlendi.

Blake Lively'nin kıyıdan 180 metre mesafe açıkta, bir kayanın üzerinde mahsur kalan tıp öğrencisi Nancy'i canlandırdığı film, gerilim türünü sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor. Film, Nancy'nin beyaz bir köpekbalığının saldırısından korunmak için cesaretini, aklını ve pratik zekasını kullanmasını ele alıyor.

Filmde kullanılan ve UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan Sydney'e yaklaşık 600 deniz mili uzaklıktaki küçük ada Lord Howe'un da izleyenlerin dikkatini çekmesi bekleniyor. Adayı çevreleyen turkuaz rengi sularda, devasa istiridyeler, palyaço balıkları, aslan balıkları, ton balıkları, eşkina balıkları, kırlangıç balıkları ve çift başlı lapinler bulunuyor.

Blake Lively, Oscar Jaenada, Brett Cullen ve Sedona Legge'in de rol aldığı filmdeki büyük beyaz köpekbalığı, dijital olarak oluşturuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Karanlık Sular, 5 Ağustos'ta Vizyona Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement