Kerem Görsev Trio - Son Dakika
Kültür Sanat

Kerem Görsev Trio

Kerem Görsev Trio

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, trio projesi ile 11 Mart'ta Grand Pera Emek Sahnesi'nde sahne alıyor.

11.03.2017 20:04

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, trio projesi ile 11 Mart'ta Grand Pera Emek Sahnesi'nde sahne alıyor.

1995 senesinden günümüze kadar 17 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı. Yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria, Bishkek Jazz ve Marciac Jazz festivali gibi prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev, ülkemizde de yoğun bir konser programı dahilinde çalışmalarını sürdürmekte.

Ünlü müzik televizyonu Mezzo TV kayıtları için bir performans veren Kerem Görsev Trio, uluslararası eleştirmenler tarafından da büyük beğeni kazandı ve Avrupa'da da önemli sahnelerde performans gösterdi. Son albümü 4 Days'i geçtiğimiz şubat ayında yayımlayan sanatçı, ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alarak artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzik severlere caz dolu bir gece yaşatacak.

Piyano:  Kerem Görsev

Kontrbas:  Kağan Yıldız

Davul:  Ferit Odman

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Grand Pera Emek Sahnesi

Mekan Adresi : Cercle d'Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56/ 58

Başlangıç Saati : 11.03.2017 20: 30: 00

Bitiş Saati : 11.03.2017 22: 30: 00

Kategori : Kerem Görsev Trio

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement