"Kızılelma"nın Çekimleri Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

"Kızılelma"nın Çekimleri Başladı

"Kızılelma"nın Çekimleri Başladı

İstihbarat savaşlarının akıl almaz heyecanını ilk kez bir TV dizisiyle ekranlara taşıyan "KIZILELMA"; çok yakında TRT 1'de.

18.12.2013 09:58

Türkiye'nin İstihbarat Savaşlarını Anlatan "Kızılelma"nın Çekimleri Başladı!

Efsane dizilerin yapımcısı Osman Sınav imzası taşıyan yeni efsane "KIZILELMA" dizisinin çekimleri başladı! İstihbarat savaşlarının akıl almaz heyecanını ilk kez bir TV dizisiyle ekranlara taşıyan "KIZILELMA"; çok yakında TRT 1'de!

Türkiye'de ilk kez MİT'i konu alan bir yapıma imza atan Osman Sınav'ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği "KIZILELMA"da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Ceyda Saltadal, Sefa Zengin, Selin Altay, Buket Tuba Güzel ve Yener Gürsoy rol alıyor.

Yeni bir efsaneye imza atan Sınav'ın yeni dizisi; büyük ve güçlü ülkelerin sahip olduğu üç şeyi, büyük millî amaçlar, güçlü istihbarat servisleri ve aşk denince ülkesini, ülke denince aşkı anlayan insanların hikayesini anlatıyor.

Murad Altay, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine hizmet etmeye, çıkarlarını savunmaya ve her türlü saldırıya karşı korumaya and içmiş genç bir MİT mensubu... Tam da Murad Altay'ın Türk bayrağı, silah ve Kur'an üzerine yemin ettiği sıralarda; uluslararası karanlık bir odak, hedefinde Türkiye olan tüyler ürpertici bir komploya start verir. Şimdi hem Murad, hem de Türkiye, daha önce görülmemiş bir saldırının karşısındadır. Artık kaybedilecek çok şey vardır ama kazanmak, sadece bir avuç vatanseverin ölüme karşı yürümesiyle mümkündür. Türkiye, ya korkunç bir kaosun içine yuvarlanacak ya da bu kavgadan bir kez daha başarıyla çıkarak kendi millî amacına, kendi KIZILELMA'sına ulaşacaktır.

Türkiye'nin kendi hikayesini, ilk kez bir "Türk ajan dizisi"yle ekranlara taşıyan, Türkiye'nin yeni heyecanı "KIZILELMA"; çok yakında TRT 1'de!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Kızılelma'nın Çekimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement