Konservatuar Öğrencileri Mest Etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Konservatuar Öğrencileri Mest Etti

Konservatuar Öğrencileri Mest Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Öğrencileri, Leyla Atakan'da konser verdi.

26.03.2013 14:05

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri çerçevesinde konservatuvar öğrencilerinin Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konseriyle devam etti. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede dinleyiciler adeta mest oldu.

KONSERE BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan öğrencilerin Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konserine yoğun ilgi vardı. Türk Sanat Müziği Öğrenci Performans Konserinde solist olarak Sibel Yağız Güngör, Nazlı Açıkgöz, Oktay Bulut, Erman Tabanlı yer aldı. Gecede on altı eser, öğrencilerin enstrümanlarında hayat buldu. Kanunda Enes Gebel, klasik kemençede Abdurrahman Özsağır, neyde Barış Can Çakmak, udda Ercan Büyükarman ve Burak Copçuoğlu, bendirde ise Melek İnan yer alarak eserleri başarılı bir şekilde seslendirdiler.

ÖĞRENCİLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran öğrenciler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Konserin sonunda salonda gurur vardı. Veliler çocuklarını en iyi şekilde yetiştiren konservatuar öğretim görevlilerine teşekkür etti. Türk Sanat Müziği Öğrenci Performans Konserinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar da konser veren öğrenci topluluğunun eğitmeni Uğur Özcan'a çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Konservatuar Öğrencileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement