Köymen, 2013 Yaz Koleksiyonunu Bodrum'da Tanıttı - Son Dakika
Kültür Sanat

Köymen, 2013 Yaz Koleksiyonunu Bodrum'da Tanıttı

Köymen, 2013 Yaz Koleksiyonunu Bodrum\'da Tanıttı

Dünyaca ünlü kişiye özel tasarımlarıyla tanınan Mehmet Köymen, Bodrum'da 2013 yaz koleksiyonunu bir defileyle tanıttı.

20.09.2013 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü kişiye özel tasarımlarıyla tanınan Mehmet Köymen, Bodrum'da 2013 yaz koleksiyonunu bir defileyle tanıttı. Köymen, defilede, sadece Muğla'nın Üzümlü Beldesi'nde dokunan 'Dastar bezi'nden hazırladığı kıyafetlere de yer verdi.

Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin desteği ile Avrasya Group'un ana sponsorluğunda ünlü tasarımcı Mehmet Köymen, Marina Yacht Club'ta düzenlenen defile 2013 yaz koleksiyonunu tanıttı.

Muğla gönül elçisi olan tasarımcı, 35 özel tasarım kıyafetinin tanıtıldığı defilede, Dastar bezinden yapılan kıyafetlere de yer verdi. Farklı kumaş çeşitlerinin yer aldığı karma defilede kıyafetleri Asil Çağıl'ın koreografisiyle, 2010 yılı Miss Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Asuman Arifoğulları, Ceyda Güneş, Nurcan Ertekin, Cansu Özdemir, Dora Apaydın ve Dorit İnce tanıttı. Defileyi aralarında ünlü modacı Saruhan İren'in de bulunduğu yaklaşık 200 modasever izledi. Asuman Arifoğulları defilede kısa bir dans gösterisi yaptı.

26 yıldır modanın içinde yer aldığını belirten Köymen, "Genellikle kişiye özel tasarımlar yapıyorum.Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin desteği ile Avrasya Group'un ana sponsorluğunda 2013 yaz koleksiyonumu Bodrum'da tanıttım. El tezgahlarında ipek ipliğinden dokunan Dastar bezini dünya kalitesine getirip, kültür varlıkları mirası listesinde yer almasını sağlamayı hedefliyorum. Bir Muğla gönüllüsü olarak, bu kumaşı her defilemde kullanmaya çalışıyorum. Bu defilemde de dastar bezinden yapılmış 3 kıyafet yer aldı. 4 yıl önce de tamamen dastar bezinden yapılmış kıyafetlerden oluşan defile yapmıştım" dedi.

Yaklaşık 45 dakika süren defilede kıyafetler büyük ilgi gördü. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Köymen, 2013 Yaz Koleksiyonunu Bodrum'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement