Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi - Son Dakika
Kültür Sanat

Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi

Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi

Leman Sam'ın konserine gelen vatandaşlar bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen konser alanını terk etmedi.

30.05.2011 11:41

Erzincan'da ünlü sanatçı Leman Sam'ın konserine gelen protokol ve vatandaşlar bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen konser alanını terk etmedi.

Milli Piyango İdaresi tarafından Erzincan'da düzenlenen milli piyango çekilişi kapsamında sahneye çıkan Leman Sam hava muhalefetine rağmen hayranlarını çoşturdu. Cumhuriyet Meydanındaki konsere Vali Abdülkadir Demir ile eşi Nurtaç Demir, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Havanın soğuk olmasına rağmen alanı dolduran yaklaşık 2 bin kişi Leman Sam'ın söylediği şarkılara eşlik etti. Konser sırasında, "Siz benim kızlarımdan Şevval'i tanıyorsunuz. Şimdi diğer kızımla da sizleri tanıştıracağım" diyen Sam, kendisine vokalistlik yapan kızı Şehnaz'ı yanına çağırarak tanıttı. Baterinin başına geçen Şehnaz annesi Leman Sam'ın söylediği şarkıya eşlik etti. Daha sonra mikrofonu eline alan Şehnaz Sam, annesinin isteği üzerine bir de şarkı söyledi. Şehnaz Sam'ın söylediği şarkılara annesi Leman Sam'da eşlik ederken, anne-kızın sahne performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yaklaşık bir saat süren konserin sonlarına doğru ani bastıran yağmur yağışı protokole zor anlar yaşattı. Şemsiyelerin açıldığı konser Leman Sam'ın söylediği birbirinden güzel eserlerin ardından sonra erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement