Leman Sam Yüreklere Sıcacık Esti - Son Dakika
Kültür Sanat

Leman Sam Yüreklere Sıcacık Esti

Leman Sam Yüreklere Sıcacık Esti

Leman Sam konserinde Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu hınca hınç doldu.

09.03.2013 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Leman Sam konseri, Gaziantepli sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Onat Kutlar Salonunda düzenlenen ve iki bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde sevilen şarkılarını seslendiren Sam, konserinin ikinci bölümünde ise Türkiye'nin her yöresinden söylediği türkülerle salondakileri coşturdu.

Gaziantep'e yıllar önce geldiğini ve Yeşil Gaziantep'i salonda bulunan birçok kimseden daha iyi hatırladığını belirten Leman Sam, "Gaziantep gelişen ve her geçen gün büyüyen başarılı bir kent. Gazianteplileri kentlerini bu kadar ilerilere taşıdıkları için tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Güzelbey konserin sonunda, ünlü sanatçı Leman Sam'ı eşi Derya Güzelbey ile birlikte sahneye çıkarak tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Gaziantep'te bizlere böylesine coşku dolu unutulmaz bir gece yaşattığı için büyük sanatçımıza tekrar teşekkür ediyorum. Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığımız bugün de bize unutulmaz bir konser verdiler, kendilerine minnettarız" dedi.

Başkan Güzelbey, ünlü sanatçı Leman Sam'a günün anısına Gaziantep'in el sanatı bakır ürünlerinden olan bir hediye sundu.

Konserde, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Leman Sam'a bir sürpriz yapıldı. Konseri izlemeye gelen Leman Sam hayranı bir genç, sevdiği kıza sahnede evlenme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden genç kız, hep böylesine özel bir günde evlenme teklifi almak istediğini, bu nedenle teklifi sevinçle kabul ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen konseri, Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, eşleri ve çok sayıda Leman Sam hayranı izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Leman Sam Yüreklere Sıcacık Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement