Nebil Özgentürk, Yeni Kitabını Anlattı - Son Dakika
Kültür Sanat

Nebil Özgentürk, Yeni Kitabını Anlattı

Nebil Özgentürk, Yeni Kitabını Anlattı

Türkiye'nin en önemli belgeselcilerinden Nebil Özgentürk, yaşamında yer etmiş "babayani"leri anlattığı kitabı "Babayani"yi D&R Suadiye'de imzaladı.

25.07.2017 15:38  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde Nebil Özgentürk yeni kitabını da anlattı

Türkiye'nin yaşayan belleği ve en önemli belgeselcilerinden biri olan, anlattığı birbirinden güzel insan hikâyeleriyle pek çok değerli ismi tanıtan Nebil Özgentürk, yeni kitabı Babayani'yi Mayıs ayında okurlarıyla buluşturdu. Nebil Özgentürk kısa sürede çok satanlar listesine giren ve ilk kez kendi hikayesine de yer verdiği yeni kitabının imza gününde, 23 Temmuz Pazar günü okurlarıyla buluştu.

"BABAYANİ: SÖZLÜKTE KARŞILIĞI DERVİŞ RUHLU ADAM"

"Mesleğimiz gereği kendimize dönmüyoruz. Başkalarının hayatı önümüzden geçerken, o hayatlara odaklanıyoruz. Başkalarını yazmaktan kendimi anlatmaya fırsat bulamayan biriydim. Mesleğimin adım adım yokuşunu tırmanırken özel anlarımda çok özel hikayalerim var; benim de içerisine dahil olduğum olaylar… Onları paylaşma isteğiyle kaleme aldım." Özgentürk, sevgiyle örülmüş insan hikayelerini anlattığı kitabının adını ise "babayani derviş ruhlu, sözü geçen adam" kelimesinden yola çıkarak koyduğunu söyledi.

"Her yazar gibi kitabımın çok okura ulaşmasını isterim. Bir ay içinde altıncı baskıyı yaptık. Okurlarla ilişki kurmayı çok seviyorum. Kitaplarımın satır arasındaki duyguları yakalayan okuyucularım var. Kitaplarımda ve belgesellerimde demlenmiş bir yazı stilim olduğuna inanıyorum, kitabımın 2025 yılında da keşfedilmesini çok isterim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Nebil Özgentürk, Yeni Kitabını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement