Çermik'te Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Kültür Sanat

Çermik'te Öğrenciler Yararına Kermes

Çermik\'te Öğrenciler Yararına Kermes

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

05.05.2014 16:16  Güncelleme: 16:21

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Müftü Hüseyin Gargı'nın dua okumasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Akdağ kermesin açılışını yaptı. Başkan Akdağ, kermesin bol kazançlı ve hayırlı olmasını temenni etti.

Çermik İlçesindeki Leyla Hanım kız öğrenci yurdu, Ana-Fen Dershanesi ve Şahap pansiyon tarafından ilçemizde eğitim ve öğretim gören, maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler için kermes düzenlendi. Kermesi düzenleyen Leyla Hanım Kız Öğrenci Yurdu yetkililerinden Güler Özkan, artık geleneksel hale getirdikleri kermes ile ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardım edebilmenin mutluluğu yaşayacaklarını söyledi. Özkan, ilçede eğitim gören öğrencilere bir anne ve abla şefkatiyle yaklaştıklarını ve öğrencilerle ilgilendiklerini belirtti. Güler Özkan, bunun dışında eğitim gören öğrencileri, kendi evlerinde ağırladıklarını, her türlü sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, bu konuda da hayırsever vatandaşlardan büyük destek gördüklerini vurguladı.

Bir hafta açık olacak kermeste, kitap, el işleri, nevresim takımları, havlu, iğne oyalı yazmalar, yiyecek ve içecekler satışa sunuluyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Çermik'te Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement