Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyet gösterebulunan Silopi Koruma ve Geliştirme Derneği ilçede operasyonlar sonrası terör mağduru olan vatandaşlar yardımda bulundu.Derneğin vermiş olduğu yardımlar ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıldı.
Silopi Koruma ve Geliştirme Derneği daha önceden tespit olduklarını terör mağduru vatandaşlara gıda ve battaniye yardımında bulundu. Yardımı alan vatandaşlar dernek yöneticilerine çok teşekkür ettiklerini söylediler.
Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Selim Taşkın ilçede ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaşın bulunduğunu söyledi. Kendilerinin çok azına ulaşabildiklerini ifade eden dernek başkanı Mehmet Selim Taşkın hayırsever vatandaşları ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çağırdığını söyledi. Mehmet Selim Taşkın artık kendi bölgelerinde olayların son bulmasını ve huzur ortamının oluşmasını istediğini sözlerine ekledi.
Son Dakika › Kültür Sanat › Silopi'de Terör Mağdurlarına Yardım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?