Şirinler Hafta Sonunda İstanbul'u İşgal Edecekler - Son Dakika
Kültür Sanat

Şirinler Hafta Sonunda İstanbul'u İşgal Edecekler

Şirinler Hafta Sonunda İstanbul\'u İşgal Edecekler

ŞİRİNLER, 30-31 Temmuz hafta sonunda İstanbul'da İstinyePark AVM, Cevahir AVM ve Burç Beach'te düzenlenecek aktivitelerle sevenleriyle buluşacaklar.

28.07.2011 16:32

30 Temmuz, Cumartesi günü İstinyePark AVM'de yer alacak 20cm'lik gerçeğine bire bir benzeyen ŞİRİNLER figürleri aktivite alanını işgal edecekler. Ayrıca bu alanda, Şirin, Şirine ve Şirin Baba da çocukları karşılayarak, boyama ve yüz boyama aktivileri düzenleyecekler. Aynı Gün diğer Şirinler Cevahir AVM'de ve 31 Temmuz, Pazar günü de Burç Beach'de olacaklar.

ŞİRİNLER'in Helikopteri Gösteri Uçuşları Yapacak...

Filmde ŞİRİNLER'in üzerine binerek uçtuğu 4 pervaneli helikopter Parrot AR.Drone, İstinyePark ve Cevahir'de aktivite alanlarında gösteri uçuşları yapacak.

ŞİRİNLER, 5 Ağustos'ta Türkçe Dublajlı Olarak 3 Boyutlu ve 2 Boyutlu Seçenekleriyle Sinemalarda...

Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation'ın gerçek oyuncularla canlandırma karakterleri bir araya getirdiği aile komedisi, The Smurfs/Şirinler, efsanevi Şirinleri beyaz perdeye getiriyor. Kötü büyücü Gargamel'in köylerinden kovaladığı Şirinler, büyülü bir geçitten geçip dünyamıza gelerek New York'taki Central Park'ın tam ortasına düşüyor. Büyük Elma'da sıkışıp kalan üç elma boyundaki Şirinler, Gargamel izlerini bulmadan köylerine dönmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Şirinler Hafta Sonunda İstanbul'u İşgal Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement