Söke Belediye Meclisi Üyeleri 'O da bir şey mi' filminin setini ziyaret etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Söke Belediye Meclisi Üyeleri 'O da bir şey mi' filminin setini ziyaret etti

Söke Belediye Meclisi Üyeleri \'O da bir şey mi\' filminin setini ziyaret etti

Söke'de çekimi yapılan 'O da bir şey mi' filminin setine Söke Belediye Meclisi Üyeleri ziyarette bulundu. Filmin yönetmeni Pelin Esmer'e çiçek ve plaket takdim edildi. Film çekimleri Söke'nin tarihi binası Efes Sineması ve Oteli ile çevredeki antik kentlerde yapıldı.

22.06.2023 11:54  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediye Meclisi üyeleri, çekimi Söke'de yapılan 'O da bir şey mi' filminin setini ziyaret ederek, filmin yönetmeni Pelin Esmer'e çiçek takdim etti.

Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen ve Nur Sürer gibi usta oyuncuları barındıran 'O da bir şey mi' adlı filmin çekimleri Söke'de yapılıyor. Film çekimlerinin ana mekanı ise Söke'nin tarihi binası Efes Sineması ve Oteli oldu. Mayıs ayında başlayan filmin çekimlerinin gelecek hafta tamamlanması beklenirken, filmde Söke'nin cadde ve sokakları, merkez çarşısı ve çevredeki antik kentlerde de çekimler yapıldı.

Söke'nin tanıtımına katkı sağlayacak filmin setine Söke Belediye Meclis Üyeleri ziyarette bulundu. Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan adına Belediye Meclis Üyeleri Yasemin Gürsoy, Hatice Kurban, Saime Cantürk, Egemen Dalgıç, Faik Polat ve Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Batir filmin yönetmeni Pelin Esmer'e çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Söke Belediye Meclisi Üyeleri 'O da bir şey mi' filminin setini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement