Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler - Son Dakika
Kültür Sanat

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

Sömestr tatili başlamasıyla öğrenciler aileleri ile bolca vakit geçirmeye fırsat buldu. Ailecek vakit geçirmek için ideal seçeneklerden olan sinema, sömestr tatili için ideal filmler sunuyor.

23.01.2019 14:07

UÇAN HALI VE KAYIP ELMAS

18 Ocak'ta vizyona giren film, çocukları sihirli bir macera yaşatıyor.

Sihirli halısıyla maceradan maceraya atılan Ahmet, bir köyde yaşamaktadır. Bir gezgin olmayı isteyen Ahmet, tesadüfen bir sihirli halı bulur ve diyar diyar gezer.Ahmet, rüyasında bile göremeyeceği güzellikte yerleri görür. Ancak eğlenceli macerasında peşine düşen kötü adamlarla mücadele etmesi gerekiyor.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

CAN DOSTLAR

Arkadaşlık ve dostluk temasını vurgulayan "Can Dostlar", 18 Ocak'ta vizyona girdi.

Teknoloji ile tanışan çocuklar devamlı elektronik cihazlarla uğraşmaktan mahalle arkadaşlarını ihmal etmektedir. Yaptıkları hatayı fark eden çocuklar bir araya gelerek mahallede oynamak isterler. Ancak oyun oynayacakları parkın yakınında oturan Kötü Kazım işlerini zora sokar. Parkı Kazım'dan geri almak isteyen çocuklar için zorlu bir süreç başlamıştır.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

RALPH VE INTERNET

Ailecek gidilecek macera dolu bir film olan Ralph ve internet, 11 Ocak'ta vizyone girdi.

Sugar Rush oyunu risk altındadır. Bozulan oyunun tekrar çalışması bir bir parça gereklidir. Ralph ve Vanellope gerekli parçayı bulmak için çabalayacaklar. Ama işleri kolay değil.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

MAŞA İLE KOCA AYI: YEPYENİ MACERALAR

Çizgi film serisi ile çocukların sevgisini kazanan Maşa ile Koca Ayı, bu kez de sinema salonlarında çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor. Sirkten emekli Koca Ayı ile küçük kız çocuğu Maşa'nın eğlenceli maceraları izleyenler için eğlenceli anlar yaşatacak.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

SÜPER AYI

Sömestr tatili bittiğinde çocukların okulda arkadaşlarına anlatabileceği en güzel anılardan biri, "Süper Ayı" filmi olacak.

Zack ile baba ayı Dash mutlu bir yaşam sürmektedir. Orman gezintisi sırasında avcıları ağına düşerler ve yavru ayı Zack yakalanır. Bu aşamadan sonra baba ayı Dash, Zack'ı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişecektir.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI

2 6 Ekim'de vizyona giren Rafadan Tayfa Dehliz Macerası, çocukların sokakta yaşadığı eğlenceli sinema salonunda yaşamalarını sağlıyor.

Rafadan Tayfa, mahallelerindeki evlerin yıkılmaması için zorlu bir mücadeleye girişirler. Panik olan mahalle sakinleri endişe içindedir. Sadece Kuşçu Baba sakindir. Çünkü mahallenin tarihi değere sahip olduğu için yıkılmayacağını düşünür. Ona pek itibar etmeseler de Rafadan Tayfa'nın kütüphane araştırmaları Kuşçu Baba'yı haklı çıkaracak ve mahalleyi kurtarmak için yol gösterecektir.

Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler

KİMSESİZ ÇOCUK REMİ

Duygusal bir konusu olan Kimsesiz Çocuk Remi, çocukların farklı duygularına hitap edecek türden bir film. Aile bağlarını kuvvetlendirmek için ideal bir film.

Hector Malot romanından uyarlanan film, kimsesiz Remi'nin hayatını konu edinmektedir. Kendisinin her çocuk gibi bir aileye sahip olduğunu düşünen Remi'yi gerçekte süt annesi büyümektedir. Süt annesinin kocası Jerome Barberin zalim bir adamdır ve Remi'yi para karşılığı sokak müzisyenlerine verir. Sokak müzisyenleri ile ses yeteneği keşfedilen Remi, ilerleyen süreçte gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Son Dakika Kültür Sanat Sömestr Tatilinde İzlenecek Filmler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement