Süper Kulaçları Çekenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Süper Kulaçları Çekenler Ödüllendirildi

Süper Kulaçları Çekenler Ödüllendirildi

Süper Kulaçlar Basın Teşvik Yarışması'nda Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

04.08.2010 16:43  Güncelleme: 16:44

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Süper Kulaçlar Basın Teşvik Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Her iki dalda da birinci olanlara 750, ikincilere 500 ve üçüncülere de 250 TL ödül verildi.

Çok Sayıda Basın Mensubu Katıldı

Antikkapı'da düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Yardımcısı Tahir Büyükakın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel, Büyükşehir Gençlik ve Spor Müdürü Recep Kemal Akyürek, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, Kocaeli yarışmada dereceye girenler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yazıcı: Kente Değer Katıyorsunuz

Ödül dağıtım töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, "Uluslararası bir yarışma düzenledik. Basın mensuplarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Burada yapılanlar bu kente değer katıyor ve ancak sizinle Türkiye'ye ve dünyaya ulaşıyor" dedi. Bu yarışmayla birlikte, büyük emek harcayan basın mensuplarına teşvik etmeyi amaçladıklarını söyleyen Genel Sekreter Yazıcı, "Büyükşehir iyi işler yapıyor. Siz de bunun duyurulması noktasında yardımcı oluyorsunuz" şeklinde konuştu.

Ödüller Büyükşehir Üst Yönetiminden

Yarışmada fotoğraf dalında birincilik ödülünü alan Ulaş Tekin ve görüntü dalında birinci olan Samet Malkoç'a plaketleri ve ödülleri Genel Sekreter Ersin Yazıcı tarafından verildi. Fotoğraf dalında ikincilik ödülünü alan Ziya Ulaş ve görüntü dalında ikinci olan Hakan Süer'e ödülleri Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın tarafından verildi.

Fotoğraf dalında üçüncü olan Mehemt Güler ile görüntü dalında üçüncü olan Yusuf Bolat'a da ödüllerini Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, başarılarının devamı dileğiyle verdi. Öte yandan yarışmaya katılan bütün basın mensupları anı armağanlarını Büyükşehir Gençlik ve Spor Müdürü Recep Kemal Akyürek'in elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Süper Kulaçları Çekenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement