Tanıtıma "Güzel" Katkısı - Son Dakika
Kültür Sanat

Tanıtıma "Güzel" Katkısı

Tanıtıma "Güzel" Katkısı

Polonya Güzellik Yarışması, Marmaris'te gerçekleştirilecek

22.08.2013 15:20

2013 Polonya Güzellik Yarışması'nın Marmaris'te düzenleneceği, yarışmanın ülke ve bölge tanıtımına katkı sağlayacağı belirtildi.

Marmaris Amfitiyatro'da 12 Ekim'de gerçekleştirilmesi planlanan  "Queen of Poland" (Polonya Güzellik Yarışması) hakkında Marmaris Turizm Birliği (MARTAB) tarafından ilçe merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya yarışmayı organize eden Maxima Models şirketinin sahibi Andree Cichocki, Polonya pazarından bölgeye turist getiren Akdem Travel, MARTAB yetkilileri ve 2012 Polonya Güzellik Kraliçesi Angelika Staros katıldı.

Dünya güzellik yarışmasının Polonya ayağını oluşturan yarışmanın daha önce Dubai, Kanarya Adaları, Mallorca ve İsrail gibi farklı ülkelerde düzenlendiği belirtildi. Yarışmanın yarı finalinin, 14 Eylül'de Polonya'nın başkenti Varşova'da yapılacağı ve eleme sonunda Marmaris'teki finalde yer alacak 20 güzelin tespit edileceği kaydedildi.

Maxima Models şirketinin sahibi Andree Cichocki, sorusu üzerine, Marmaris'i "Dünyanın en güzel yeri" diye nitelendirdi. Cichocki, işi gereği bir çok yeri gezdiğini ancak bu kadar güzel bir yerle karşılaşmadığını dile getirdi.

Polonya güzeli Staros da turistik ilçeden çok etkilendiğini vurgulayarak, özellikle doğal güzelliğin "göz kamaştırıcı" olduğunu söyledi.

MARTAB yetkilileri, organizasyon sayesinde Polonya pazarında Türkiye ve bölgelerini tanıtma imkanı bulacaklarını kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Tanıtıma 'Güzel' Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement